blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
2,5 ay önce bir site kurdum, her gün siteye ekleme yapıyorum, Google Web Master Araçlarına, Yandex Web Master araçlarına siteyi ekledim, Site haritasını ekledim, sitenin tasarımı kanımca olması gerektiği gibi, her şey dört dörtlük (bence), 2 hafta önce wmaracı'ndan bir arkadaşa backlink çalışması da yaptırdım ama bir türlü tekil hitim artmadı, google'dan arama sonuçlarından gelen var ama çok yetersiz, acaba ÖM ile site adresini göndersem uzman arkadaşlar sorunun ne olduğu hakkında fikir paylaşabilir mi ?
Normalde takmam bu kadar nasıl olsa artar derim ama Yandex Top listresine baktığımda benimle aynı tarihte açılmış aynı konuda site üstelik tasarımı da bence daha başarısız olmasına rağmen benden daha yukarılarda görünüyor.
Mutlaka ben bir yerde hata yapıyorum.
Not : İçerik tamamen özgün, her kelimeyi her cümleyi tek tek elimle yazıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Herkes bu sorunla uğraşıyor zaten :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Şuanki yazı sayınız ve günlük tekiliniz nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı sorun bendede var ama şöyle bişey var her gün googleden site durumuna bakıyordum ve hiç bir yükselme yoktu kafaya takıyordum seo çalışmaları falan ama bir türlü 300 - 400 arası ilerleme yoktu sonra düşündümki hit artsın diye makale girmemem gerektiğini kullanıcıları düşünerek kendimce 2 günde bir içerik girmeye başladım bazen 3 oluyor şimdide 900-1000 arası ziyaretciye çıktı az ama blog için idare eder sana tavsiyem ziyaretciyi fazla takma kendince iyi olanı yap zaten seni taktir eden çıkar ve ziyaretcinde bu yönde artış gösterecektir. Fazla kafana takma yazmaya devam et
Her keze bol ziyaretcili günler :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bilgileri alabilir miyim bir göz gezdireyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Sizin kategoride rekabet yüksek, site içi seo çalışmalarını tamamladıktan sonra kendinize uygun anahtar kelimeler seçip backlink paketlerinden satın alın. Kısa vadede etkisini görürsünüz.
Not: Site isminiz ilk bakışta sanki paralıymış gibi izlenim veriyor.