Bilen vardır belkide düşünen belkide yaşayan v.s v.s.Simdi biri cıkıpta la bit git durmadan backlink backlink diyon cok sey biliyormus gibi :) Dermi der.Bende aslında pek umursamızdım backlinki ama ilaç gibi geliyor who is backlink v.s göstermelik onlar.
Neyse mevzuya gelelim mevzudan önce bana bu backlinki alkol bagımlııs gibi alıstırann büyük film sitelerinden bir elemana ait.Adama fikir karsılıgı site optimazasyonu yaptım ama iyid e yaptım % 900 ee dedim benim seo fikrimi ver gideyim Misali bana verdiği cevap.
a.kelime
Hass dedim bumuydu ama olsun güzel fikir almıstım cünkü daha önce aldıgım linkler bu tarz birşey değildi.
Derken bugün de sunu demek istiyorum arkadaslar bugünlerde bazı sitelere yani kaliteli sitelere link eklemek imkansız gibi misal pr 7 - 8 veya kendinizle eş degerli sitelere.O zaman söyle bir mantık yapabiliriz.
Bir resim yapıyoruz bir misaldir onalrca yapıp kendi sitemize yüklüyoruz.Ve bu resimleri mümkün oldugunca saga sola eşe dosta foruma bloga neresi olursa eklemeye calısıyoruz.Ahmet görüyor o resimi pr 4 sitesine ekliyor.Mehmet görüyor okul sitesi var admaın orada paylasıyor.v.s v.s derken google-bot.html geliyor bakıyor ki bir resim adam resim tag eklemişmi eklemişmi bizi ilgilendirmez onun sorunu google amca ona kızar ama burada birşey farkeder sitede bizim domainimiz geciyor.Mikemmel bence sonucta amca bey linke bakmaz mı * Ah nasıl derler another text sanırım ondan olyabilir ama prnizi etkiler.Gibi me geliyor.
Tek sıkıntı zannımca trafikten de yersiniz.Host v.s kullanıyorsanız böylesi seyelre pek bulamasın zira bazı host firmaları amcalarımız bana yaptıkalrı gibi sunucu al yoksa stutgart derlerse sitelerinizi bir iki aya anca toplarsınız.
Kıssadan hisse eger resimelrimizi ne kadar yaymaya calısırsak o kadan iyi.
Uyarılar : Sakın resimlerin üstüne site adresi yazmayın paylasımın azalmasına sebeb olursunuz.
Adult ve benzeri siteniz yoksa acık secik fotolarda atmayın sakat sitelerde yayınlanır.
Son olarakta hizliresim.com backlinkelrini kontrole derseniz beni daha iyi anlamıs olursunuz.Ben biraz anlatım bozukluguna sahip bir insanım mahsur görün.
Örnek : http://frmtr.com/bilgisayar-guvenligi-hakkinda-sorulariniz-ve-sorunlariniz/4525481-yardim-lutfen-keyloger.html