-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Elimde güzel bir dizi domaini ve teması var.
Bot yazdırıp dizi-mag gibi sitelerden dizileri çeksem sitem indexlenir mi ?
Video bana ait olmayacak sonuçta bunun indexlenmekte ilk sayfa-sıralara çıkmamda etkisi olur mu ? Dizinin açıklaması ve bölüm açıklamasıda sonuçta bot tarafından başka sitelerden çekilicek,yani özgün olmayacak bu nasıl etkiler siteyi?
Cevaplarsanız sevinirim.
İyi akşamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
6 aylık bir film sitem var. Hiçbir SEO çalışması yaptırmadım. Ve 6-7 kelimede ilk sayfada fakat, dizi ve film sektörüne girecekseniz sabırlı olmanız gerekli. Çünkü en çok hit getiren sektörlerden biri film, dizi sektörüdür. Ve bu hizmette artık parmakla gösterilen köklü sitelerde mevcut. 1 veya 2 ayda "film izle veya dizi izle" gibi kelimelerde şans eseri veya SEO çalışması yaptırmadan 1. sayfaya çıkamazsınız diye düşünüyorum. Ayrıca, bot ile film çekmeni önermiyorum. Yinede sen bilirsin siteyi açıp denemekten bir zarar gelmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şu anda kapalı olan bir film sitesinin çok kısa bir sürede günlük 60 bin günlük tekil ziyaretçiyi hiçbir seo çalışması yapmadan gördüğümüzde çok şaşırmıştık.
- Ücretsiz film teması kullandık. Ufak tasarım düzenlemeleri yaptık.
- SEO çalışması yapmadık.
- Yeni açıldığı için eski filmleri de yükledik. Her gün en az 10 film.
1.5 ay sonra aramalarda yılların film sitelerinden önde çıkıyorduk.
Burada tek ana konu sanırım sürekli güncel olması ve hostun yurtdışında olmasıydı. Çünkü tek bir backlink çalışması dahi yapmadık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
digibakers.com - the power of thinking small...
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Derdi tasası bitmiyor, hiç uğrama derim. Kilit kelimelerde ilk sayfadayım haftalardır ddos saldırısı alıyorum. Aldığın para ya sunucuya gidecek ya da firewall ücretine. Eğer başarılı olacağına inanıyorsan bu tür şeyleride göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam şunu söyleyeyim dizi sitesi zor bir iştir öyle botla fln 1. sayfalara zor çıkarsınız.Dizileri kendiniz upload edip altına reklam yerleştirmeniz gerek gerekirse kendiniz çeviri yapacaksınız.Bu durumda birde telif hakkı meselesi ortaya çıkıyor yani çok zor.
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yasal yollardan birşey yapamazsın, network saldırıları ise internetin zayıf karnı. Aylık 1500 - 2000 dolar arası fiziksel firewallara para vermeden zor engellersin. Yazılımsal firewallar bir yere kadar işe yarıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sonuçta ddosu vpn den yollayacak.VPN in ipsini locationunu alıcı isim soyismini bulmam 1 saatimi almaz benim.
Daha önce çok mahkemelik oldum ben müşterilerimin sitelerine saldıranlarla.