-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Microsoft Sertifikalı Yazılım Geliştirici - Yazılım&Veritabanı Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bugüne kadar kimsenin sitesini, "çorba parası" karşılığı kayıt etmedim arkadaşlar. Her ortamda olduğu gibi, orada da işini doğru yapmayan çok fazla insan var ancak, editörlerinin genelini yaftalamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Son olarak, Dmoz, arama motorlarının siteye bakış açısını -eskisi kadar olmasa da- halen ciddi şekilde etkileyen önemli bir dizin. "Öldü" yorumlarına ise sadece gülüyorum. İyi forumlar. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bilmiyorum ama bazen editörler bakmayı unutuyor mu nedir! Başvurduktan yaklaşık 6-7 ay sonra şans eseri fark etmiştim sitemin Dmoz'a kaydının yapıldığına
Ne ekersen onu biçersin
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şayet kategoride birden fazla editör varsa editörler siteler için yorumlar düşerler.. Herkes aynı fikirdeyse site onaylanır. Çünkü şöylede bir durum söz konusu; editörün biri sizi ekledi. Diğeri de girdi baktı sizin site kriterlere uygun değil, ne bilim virüs var, yasadışı içerik var v.s.. O editörde sitenizi dmozdan kaldırdığı an bir daha dmoza o domainle kayıt olamazsınız...
Tavsiyem her 3 ayda bir DMOZ a siteni yolla... (eklenene kadar)
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eksiyukluproton adlı üyeden alıntı
Bugüne kadar kimsenin sitesini, "çorba parası" karşılığı kayıt etmedim arkadaşlar. Her ortamda olduğu gibi, orada da işini doğru yapmayan çok fazla insan var ancak, editörlerinin genelini yaftalamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Son olarak, Dmoz, arama motorlarının siteye bakış açısını -eskisi kadar olmasa da- halen ciddi şekilde etkileyen önemli bir dizin. "Öldü" yorumlarına ise sadece gülüyorum. İyi forumlar. :)
Hocam Sanırım "öldü" kısmı ile alakalı yorumu benim için söylüyorsunuz.
Benim anlatmak istediğim Durum
Eski Dmoz Etkisi'nin öldüğüdür. Zaten bunu kendiniz de yazmışsınız. Benim şahsi fikrimdir : Dmozun bu günkü etkisi herhangi bir iyi siteden alınmış dofollow backlink etkisi ile aynıdır. ( Dmoz ile Aynı Rank degerlerine Sahip ise Tabi )
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar dmoz kaydının hala önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple eklemek istiyorum.
Fakat bir türlü halledemedim. Bu sebeple yardım istedim hangi kategoriye eklemeliyim diye?
Herkes dmozla ilgili fikrini söylemiş ama hangi kategoriye nasıl ekleyebileceğim konusunda kimse bir şey söylememiş ... :(