-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bir anda 200 siteden -hele bir de footer'dan- alınmışsa, gerilemeye mahkumdur o site.
Yaklaşık 5 - 6 aydır en önemli şey özgün ve düzgün taze bilgi oldu Google'ın gözünde. Bol bol bunu sağlamaya çalışın ki, backlink konusunu tolere etsin Google amca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım, Adwords
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
aynı sektürdeyiz hocam site adresinizi alabilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
fenomen adlı üyeden alıntı
1 aydır sürekli düşüş yaşıyorum dün itibari ile hepsini engelledim şuan site 26. sayfadan 19. sayfaya geldi.
iptal etmeniz gereksiz bence. Google en başından beri aşırı link alımında siteyi arka sayfalara atardı. Şayet ben buna 2010'dan beri şahidim. Ancak şöyle birşey olurdu. Siz footer link aldınız. ve link aldığınız siteler 300 sayfalık diyelim. Google o sayfaları 1 günde taramaz. backlink sayınız google o sasyfaları taradıkça artar ve artık link ekli olupta taranmayan sayfa kalmadıgında backlink sayınız sabitlenir. Olay Bu noktada kopuyor. Eğer siz sitenize hala özgün içerik girmeye devam ediyorsanız google size gene yavaş yavaş yükseltir. Ve yaklaşık 3 hafta sonra aldığınız linklerinde desteğiyle sıçrama yaşamaya başlarsınız.
Bu yüzden link alırken düşüş yaşamamak için parça parça link almak en ideali. Her backlink etkisini en az 10 gün sonra gösterir. 200 siteden birden backlink almak yerine bunları 10'ar 10'ar alsaydınız istikrarlı birşekilde yükseliş sağlardınız ve 4-6 ay içinde kafaya oynayabilirdiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...