-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Tasarım SEO ve Oto Kuaför
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ustam her zaman tahmin ediyordum o yukarıdaki yanlış dediğiniz ama herkesin sürekli marifet sandığı şeylerin doğru olmadığını. Yazılarınızı takip ediyorum. Çok teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Dalga mı geçiyorsunuz?
sayfana girenler sitende uzun süre kalsın
uzun ve sürükleyici yazı makaleler yaz
Bunlar olmadan Google'da yükselebilirseniz helal olsun size!
RemotE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar programlama
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim sen resmen google üzerinden sitene organik hit çekiyorsun, nerde teknik ? nerde hani algoritmayı yok çözdüm falan hayatınız yalan boş boşa bide makale okutturuyon insana gereksiz adam. :)
tam 12 sitem var 1. sırada ve hayal edemeceğin kelimelerde. Böyle saçma sapan şeylerle algoritmayı çözdüm diyen insanlara fitil oluyorum neymiş hiç backlink almıcakmışsın direk çıkacakmışsın. Google sana domainin yeni diye şans vermiştir bir kaç aya tepetaklak gelirsin lamer.
RemotE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar programlama
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben para mı istiyorum insanlardan ben seo çalışması bile yapmıyorum kimseye ben insanların duygularıyla oynamasın diye yazdım onları böyle saçmalık olurmu insanların umutlarını çalmasın diye isteyen inansın uygulasın eline geçicekleri söyliyeyim Koca bir 00000
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Birşeyleri Yazabilirsin, hatta Anlatabilirsin, Ama Google Tarafından kesin olarak bahsedilen SEO Kurallarını hiçe sayıyorsun, Backlink almamak, özgün ve kaliteli yazı yazmadan yükseleceğini iddia ediyorsun, Bunu Google bile red ediyor, Google tarafından hazırlanan SEO Kurallarına bir göz at, Bence bu şekilde ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum, ama kısa vadede oynadım oynadım oynamaya doyamadım gibi kelimelerle ilk sayfaya getirip, üstelik bu Anahtar kelimenin de rekabet oranının ne kadar yüksek olduğuna değiniyorsun, Kusura Bakma ama bu bir başarı değildir,
Daha önceki yazınızda 1 saatte ilk sayfaya olurum dediniz, Şimdi ise Teknikleri altüst ettiniz, yok saydınız, SEO için önemli olan ilk sayfaya getirmek değil, onu ilk sayfada tutmak önemli, ayrıca sözde değil gerçekte rekabet oranı yüksek kelimelere yoğunlaşın bakalım, o zaman da bu teknikleriniz işe yarıyor mu
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yazıyı okudum ve üzüldüm biraz , Argoritma çözmek başka birşey , kullanımı öğrenmek başka birşey. Değerli kardeşim sen sistemin nasıl kullanıldığını öğrenmek için okadar kafa patlatmışsın malesef ki. Rakibi küçümsemek en büyük gaflettir ki sen Google ve Mühendislerini duvardan duvara vurarak ben daha zekiyim demek istemişsin :) , çok uzun yazın ve verdiğin bilgiler için teşekkürler ama bir yeri yaparken bir yeri yıkmamak gerekir sen Seo uzmanı değilsin bende Avukat değilim ama bu iş için çalışan onca insanın bilgilerini inandıklarını hiçe saymışsın bu doğru değil düşüncesindeyim.
Bu yazılarını insanlara somut deliller ile kanıtlar yardımcı olur bir yere getirirsen o zaman burada seni kimse eleştirmez takdir eder. Ben bu başarını ve sözlerinin doğruluğunu gerçekten samimi olarak söylüyorum görmek isterim.
Fikirlerine makalene saygılıyım emek var ortada , başarılar diliyorum.