-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Arkadaşlar bu güncelleme iyice kafaları karıştırdı.Herkes forumlarda fink atıyor.Yok şöyle böyle..
Link şahsen önemli ama sağlam olamalı çöp olamamalı incelemelerim sonucunda 30 link alan site 400 link alan siteyle rekabet oluşturabiliyor.
Bende güncelleme zamanında tanıtım yazısı almıştım arkadaşın birinden, güncellemede hitler yoğun şekilde arttı.2 hafta sürdü, şuan eski haline döndü hatta indexlenme hızım düştü.
Özgün olayım diyeceğim ama ne kadar haber sitesi sitem....
Sizlerinde görüşlerini alalım...
www.ertuncdemiriz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
e-ticaret satış
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim kanaatim kesinlikle 20-30 tl ye 100 viki tanıtım 10 backlink vs vs gibi abuk sabuk kampanyalarla kafanızı karıştırmamanız. Uzun yıllardır googlela uğraşıyorum.google ne isterse piyasa oraya kayıyor.Google için önemli olan para kazanmaktır.Google a para kazandıran en önemli elementte Adwords Reklamlarıdır.
Seo nedense ülkemizde epey revaçta.Binlerce seo yapan insan gösterebilirim size ama elde ne var koca bir hiç.
Seo iki şekilde oluşur 1-Site içi seo 2-site dışı seo
Site içi seo h1 tagıydı css kodlamasıydı falandı filandı fazla yormayın kafanızı derim.Google bir sitede tarıyacağı şeyi istediği gibi tarar.Evet önemlimidir olabilir.ama birçok popüler sitein bu tagları kullanmadığı yüzlerde kodlama hatasının bulunduğunu görebilirsiniz.
2-Site dışı seo
asıl önemli olanda bu konu.site dışı seo demek = Backlink DEMEK= Referans Demektir.
Siz nasılki pageranki sizden çok yüksek sitelere linkinizi verirseniz o site google nezninde size referans olur ve sizi üst sıralara taşır.
ne yediği belirsiz 10tane siteye backlink vereceğinize mynet gibi bir siteye verirseniz siteniz 1 haftada şaha kalkar.o yüzden kendi backlinkinizi kendiniz alın veya verin.başkalarına bakmayın derim.benim kanaatim bu.sizede tavsiye ederim.
He bu arada kusura bakmasın kimse ama seo yapıyoruz diyip 1000 tl den 10000 tl ye kadar ücret talep eden arkadaşlarada helal olsun 100 tane backlink alabilecek site bulmuşlar aynı yemeği ısıtıp ısıtıp millete veriyorlar.25-30 tl ile uğraşmayın verin 1000 kağıt gidin adam gibi seo yaptırın.uzun süreli faydasını görmüş olursunuz en azından. ;)
www.internetuzmani.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Öyle denize düşen yılana sarılıyor misali.Güncellemeler iyicene kafamızı karıştırdı.
www.ertuncdemiriz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
bilgisayar teknisyeni
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
artık iç seo falan kasmayacağım... h1 tag falan bunlar bence yalan... 0 içerik, 0 trafik 0 backlink ile bir site çok zor bir anahtar kelime grubunda ilk sayfada çıkıyorsa... daha kasmanın manası yok. bu google ın hayatı yamuk, bildiğini okuyor.
blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/google-a-neler-oluyor-87205-3.html yazısında da belirttiğim gibi;
Algoritma mı değişti. Özgün yazı mı. Güldürmeyin beni arkadaşlar.
Film sitesi olanlar bilir belki. Filmizle.bz. 1,5 ay gibi bir sürede günlük 50 bin tekil ziyaretçi ile yılların sitelerini geride bıraktı. Üstelik hiçbir seo kullanmadan. (Siteyi kapattım.)
1 aylık iş ilanları sitesi günlük 20 bin tekil ziyaretçiye ulaştı. Herkesin kullandığı basit SEO - Backlink taktikleri ile.
Anlayacağınız Algoritma hikayesinden vazgeçin. Size söyleyebileceğim tek şey host ve backlink. Backlink için ise ücretsiz blog servislerini kullanmanız.
digibakers.com - the power of thinking small...