Benim kanaatim kesinlikle 20-30 tl ye 100 viki tanıtım 10 backlink vs vs gibi abuk sabuk kampanyalarla kafanızı karıştırmamanız. Uzun yıllardır googlela uğraşıyorum.google ne isterse piyasa oraya kayıyor.Google için önemli olan para kazanmaktır.Google a para kazandıran en önemli elementte Adwords Reklamlarıdır.
Seo nedense ülkemizde epey revaçta.Binlerce seo yapan insan gösterebilirim size ama elde ne var koca bir hiç.
Seo iki şekilde oluşur 1-Site içi seo 2-site dışı seo
Site içi seo h1 tagıydı css kodlamasıydı falandı filandı fazla yormayın kafanızı derim.Google bir sitede tarıyacağı şeyi istediği gibi tarar.Evet önemlimidir olabilir.ama birçok popüler sitein bu tagları kullanmadığı yüzlerde kodlama hatasının bulunduğunu görebilirsiniz.
2-Site dışı seo
asıl önemli olanda bu konu.site dışı seo demek = Backlink DEMEK= Referans Demektir.
Siz nasılki pageranki sizden çok yüksek sitelere linkinizi verirseniz o site google nezninde size referans olur ve sizi üst sıralara taşır.
ne yediği belirsiz 10tane siteye backlink vereceğinize mynet gibi bir siteye verirseniz siteniz 1 haftada şaha kalkar.o yüzden kendi backlinkinizi kendiniz alın veya verin.başkalarına bakmayın derim.benim kanaatim bu.sizede tavsiye ederim.
He bu arada kusura bakmasın kimse ama seo yapıyoruz diyip 1000 tl den 10000 tl ye kadar ücret talep eden arkadaşlarada helal olsun 100 tane backlink alabilecek site bulmuşlar aynı yemeği ısıtıp ısıtıp millete veriyorlar.25-30 tl ile uğraşmayın verin 1000 kağıt gidin adam gibi seo yaptırın.uzun süreli faydasını görmüş olursunuz en azından. ;)