-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Yavaş yavaş düzeliyor gibi pingleterek index alıyor.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sorun bende de devam ediyor
bu olaya çözüm bulan yok mu
https://sosyalloca.com
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Neden herkezin acelesi var elinde sonunda indexlenecek işte herkez panik yapıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
aynen devam ediyor index almıyor siteler
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Daha kısa zamanda daha kolay indeks almak için günde bir defa ;
http://www.googleping.info/ sitesini tavisye ediyorum. Fazla abartmadan günde bir defa
google ping atmak faydalıdır.
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yeni search consol'un işleri bunlar eğer hassas bir söktörde yazıyosanız içeriklerinizin çalınma ve sizden önce index sorunu olabiliceği için sorun bir içerik girmeyin sadece sitenizi optimize edin derim birde yeni console daha yeni olduğu için index sorunu olabilir.
mandalin
Seo Öğrenmeye Çalışıyorum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ayın başında aynı problemi ben de farklı sitelerde yaşadım ama son 2 gündür bir problem gözükmüyor. Hatta gün önce bir blog yazısını GGG yaptıktan sonra saatler içinde getirdi ve Türkiye geneli ilk sayfaya koydu.
Search Console'da bildiğim kadarıyla bir arayüz değişikliği meydana geliyor, ve Google elindeki verilerin bir kısmını daha Search Console üzerinden bizle paylaşmaya başlayacak (tahmin). Ama bunun indexlemeyi etkileyeceğini sanmıyorum, olan şey arayüz değişikliği.
Ayrıca son 15 gündür kompetisyonun yüksek olduğu bazı anahtar kelimelerde müthiş index dalgalanmaları var, çok köklü sitelerin bile geriye atıldığını gözlemliyorum. Muhtemelen 2018'le birlikte değişen birtakım indexleme politikalarının oturması şeklinde. Daha bugün site Description ve Title kısmında yaptığım bir değişiklik yarım saat içinde GGG yapmadan Google'a yansıdı. Hayretler içerisinde izliyoruz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
fulbaibu
İşin Hilesi Dürüstlüktür.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni yıla girdiğimizden beri sitemde farklı şiddetlerde olsada bende de aynı sorun var. Yani yaklaşık 3 aydır belli aralıklarla yaşıyorum bu sıkıntıyı. Sektör itibari ile yeni sitelerde girdi. Onlarda şuan için indeks sorunu ve google sıralama sorunu yok gibi. Bazı anahtar kelimelerde düştüm, bazılarında orta seviye. Bazen indeks almıyorum bazen saniyelik indeks alıyorum bazen saatler sürüyor. Malum bir arkadaşın dediği gibi hit kaybediyoruz artı para kaybediyoruz. Çözümü kolaysa hemen uygulayıp bu sıkıntıdan kurtulmak istiyoruz. Ama dediğim gibi 3 aydır araştırıyorum ama net bir çözüm yok. Öğrendiklerimi şöyle paylaşayım sizlerle....
1-İçeriklerin Etiketlerini güncelleyin (Ben özellikle kaybettiğim anahtar kelimelerin olduğu konuları en baştan güncellemeye başladım. henüz bitmedi ama devam ediyorum. Site geneli 4000 konu var. bakalım sabırla güncellemeye devam ediyorum)
2- Zengin içerik girmeye çalışın. Minumum 300 kelime. H taglarınızı içerik içerisinde de mantıklı bir çerçevede kullanmaya çalışın.
3-Site içi ve içerik SEO çalışmalarınızı aşırıya kaçmadan dozunda yapın. Anahtar kelimeleri sıklıkla kullanmak, kalın, italik yazılar, site içi linklemede aşırı kullanım vs kötü sonuçlar doğuracaktır. Hepsi olmalı ama herşey dozunda.
4- Geriye dönük çöp konularınız varsa onları hemen hızlı bir şekilde güncelleyin. Silmeyin veya yönlendirme yapmayın. Bence yazı eskide olsa yaklaşık 200 kelimelik bir güncelleme içeriği ekleyin. Siteye artısı olur. Botlar sitenin güncellendiğini algılar.
Benim tespitlerim bukadar arkadaşlar. Yine aklıma gelirse eklemeye çalışırım. Bendeki sorun düşük düzeyde de olsa hala devam ediyor. Bakalım uğraşıyorum inş çözeriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.