Sorun olmaz ancak o kısmı mesela boş bıraksanız konu içinden çekecektir. Bakın Adı üstünde ALL in seo pack. O kısma konunuzla ilgili gelebilecek farklı aramaları abartmadan yazmanız en uygunudur. Yada konuya dikkat çekebilirsiniz. 160 karakterden sonrasını google aramalarında ..... gösterecektir.
Burayı iki şekilde kullanabilirsiniz.. Birincisi yazıya dikkat çekmek için. O kısım google aramalarında gösterilen açıklama kısmıdır. İkinciside arama sonuçlarında daha ön planda çıkabilmek için. 160 karakterden sonrası gözükmeyeceği için fazlasını yazmanız bir yarar sağlamayacaktır. Örnek resimde üstteki indekste o kısmı doldurmadım yada 160tan fazla doldurdum. Alt kısımdaki indekste ise 160 karakter kuralına uydum. Hem arama olabilecek cümle kurdum hemde konuya dikkat çektim mesela.
Ek Olarak:
Altunel Seo adlı üyeden alıntı
Merhaba, dediğiniz gibi yapıyorsanız hiçbir sorun olmaz çünkü
all in seo gözüken açıklama alanı google'da sıralama ki açıklamadır. Sitenize girdiğiniz özet kısmınıda normal makale gibi düşünün yani zararı yok faydası vardır. Dediğiniz gibi yeni bir sitesiniz ve günde 3 içerik giriyorsanız doğru yoldasınız tebrik ederim. :)
O kısmı gelebilecek farklı aramalar için kullansa bence daha mantıklı değil mi hocam? Özet kısmında belki yan anahtar kelimeler geçmeye bilir. Örneğin; Sigaranın zararları başlıklı bir yazı için o kısmı şu şekilde doldurabilir;
"Sigaranın sağlığa zararları hakkında ilgi çekici bir yazı. Sigaranın insanlar için taşıdığı riskleri öğrenmek için okumanız gereken harika bir sağlık makalesi." gibi.
siz seocusunuz daha iyi bilirsiniz bu benim fikrim. Sonuçta o kısımda aramalarda çıktığı için daha etkili olacaktır. Bu açıklama ile hem yazıya dikkat çektik. Hem anahtar kelimelerimiz olan Sigaranın zararları, sigaranın sağlığa zararlarını kullandık. Hemde sigaranın riskleri, sigaranın insanlar için riskleri gibi gelebilecek aramalara cevap verdik. Bu basit bir örnekti daha etkilide kullanılabilir. Ancak özet şeklinde olan bir açıklama fazla ilgi uyandırmayacaktır.