Merhaba, dediğiniz gibi yapıyorsanız hiçbir sorun olmaz çünkü all in seo gözüken açıklama alanı google'da sıralama ki açıklamadır. Sitenize girdiğiniz özet kısmınıda normal makale gibi düşünün yani zararı yok faydası vardır. Dediğiniz gibi yeni bir sitesiniz ve günde 3 içerik giriyorsanız doğru yoldasınız tebrik ederim. :)
Evet günde 3 içerik giriyorum ve tamamı özgün içerikten oluşuyor. Film sektöründe tecrübeliyim. 1540 adet film arşivim var ve hepsini izlemiş bulunuyorum. Bunun için kendi yorumumla özgün bir şekilde giriyorum açıklamaları :)
Aslında şu kadar karakter bu kadar karakter diye bir kural yok. Sınır 520 pixeldir. 520 Pixeli geçtiğiniz zaman "..." lar başlar.
Yorumunuz için teşekkürler.
Sorun olmaz ancak o kısmı mesela boş bıraksanız konu içinden çekecektir. Bakın Adı üstünde ALL in seo pack. O kısma konunuzla ilgili gelebilecek farklı aramaları abartmadan yazmanız en uygunudur. Yada konuya dikkat çekebilirsiniz. 160 karakterden sonrasını google aramalarında ..... gösterecektir.
Burayı iki şekilde kullanabilirsiniz.. Birincisi yazıya dikkat çekmek için. O kısım google aramalarında gösterilen açıklama kısmıdır. İkinciside arama sonuçlarında daha ön planda çıkabilmek için. 160 karakterden sonrası gözükmeyeceği için fazlasını yazmanız bir yarar sağlamayacaktır. Örnek resimde üstteki indekste o kısmı doldurmadım yada 160tan fazla doldurdum. Alt kısımdaki indekste ise 160 karakter kuralına uydum. Hem arama olabilecek cümle kurdum hemde konuya dikkat çektim mesela.
Burayı iki şekilde kullanabilirsiniz.. Birincisi yazıya dikkat çekmek için. O kısım google aramalarında gösterilen açıklama kısmıdır. İkinciside arama sonuçlarında daha ön planda çıkabilmek için. 160 karakterden sonrası gözükmeyeceği için fazlasını yazmanız bir yarar sağlamayacaktır. Örnek resimde üstteki indekste o kısmı doldurmadım yada 160tan fazla doldurdum. Alt kısımdaki indekste ise 160 karakter kuralına uydum. Hem arama olabilecek cümle kurdum hemde konuya dikkat çektim mesela.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)