-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Siz sürekli o siteye girdiğinizden ötürü artık google o kelimelerde size o siteyi sunuyor. Fakat bizlerde TV8 Oynat Bakalım sayfası çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende de çıkmıyorsunuz. sizde çıkma sebebi ise google'ın en çok ziyaret ettiğiniz sitelere öncelik vermesi.
google chrome'da ctrl+shit+n tuşlara basıp, gizli pencerede sorgulamaları yaparsanız doğru verilere ulaşırsınız.
diğer tarayıcılarda da, cookieleri ve cache'leri temizlerseniz doğru sonuçları alacaksınızdır.
http://www.spinlio.com/
http://www.kodoloji.com
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bilelim yazınca 1. ve en altta çıkıyor bende bakalım yazdığımda ise ilk sayfada çıkmıyorsunuz Vbtbilişimin dediği gibi fakat bilelim çıkıyor öyle gördüm
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wmaracinin sıra bulucusunda bak hangi kelimede kaçıncı olduğuna. Bu daha doğru bi bilgi verir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
İnternet geçmişini silip tekrar bakınız, siteye gelince özgün yazı yazmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin. Böyle devam edin, elbette ekmeğini çok fazla yersiniz.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siteni üst sıralara çıkarmak istiyorsan bir kaç tavsiye verebilirim...
Mesela Google'da "Satış ortaklığı ile kazanılan para helal mi?" diye bir araştırma yaparsan, benim sitemi en üstte göreceksin. Bunu ilk farkettiğimde, sebebini araştırdım ve sonucu şu;
Bu konuyla alakalı daha önce yazılmış bir yazının olmadığını farkettim ve benim yazım özgünlük, ve içerik açısından Google tarafından çok uygun görüldüğü için bu soruyu soranlara Google diğer olarak benim sitemi gösteriyor. Peki bunle ne alakası var diyeceksen eğer, şunu söylemeye çalışıyorum. Siteni üst sıralara taşımak istiyorsan eğer, sitenle alakalı anahtar kelimeler belirleyeceksin ve bu anahtar kelime gruplarını içeren özgün, zengin içerikli ve daha önce yazılmamış yazılar yazacaksın. Senin sitenin alakasız bir aramayla üst sıralarda gözükmesi bir anlam ifade etmez. Zaten alakasız ziyaretçiler sitende istediğini bulamadıkları için sitende çok durmayacak ve bu durumu farkeden Google seni tekrar gerilere atacaktır. Yani sen sitene hangi kelime gruplarıyla gelinmesini istiyorsan o yazılara göre sitene ziyaretçi çekeceksin. Dediğim gibi bunun yolu da Bence, özgün, zengin ve ziyaretçinin yararına olacak şekilde daha önce değinilmemiş konular hakkında yazılar olacaktır..
"Bilgi güçtür"
mavimagaza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kim Google 'ye gelip de "bilelim" yada "bakalım" yazarak bir sonuca ulaşmak ister ki? :D
Bazı kelimeler vardır anlarım.
Örneğin "eşofman" yada "eşortman" bu kelimeler yazım yanlışından ziyaretçi sağlayabilir. Yada bir şahıs bir arama yapmak ister ama arama motoruna bunu nasıl anlatacağını bilmez.
Bu şekilde de arama motorunun hatalı kullanımından hit sağlanabilir.
Fakat bu kelimelerde başarıyı aramanız bence gereksiz.
Bu kelimelere anca sarhoş insanlar gelir :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
uzayperformans.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Diğer arkadaşların sözlerine katılıyorum google en çok girip çıktığınız bir site var diyelim, mesela wmaracı değilmi seo nedir yazsanız ilk wmaracında olan konuları gösterir eğer sitenizin google'da üst sıralarda çıkmasını istiyorsanız düzenli olarak sitemap yollamalısınız, bunun gibi bir şey daha var tabi ki 'Google Gibi Getir' bunuda günlük olarak yaparsanız google sitenizi daha hızlı indexliyebilir.
İyi Forumlar..
Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m