Siteni üst sıralara çıkarmak istiyorsan bir kaç tavsiye verebilirim...
Mesela Google'da "Satış ortaklığı ile kazanılan para helal mi?" diye bir araştırma yaparsan, benim sitemi en üstte göreceksin. Bunu ilk farkettiğimde, sebebini araştırdım ve sonucu şu;
Bu konuyla alakalı daha önce yazılmış bir yazının olmadığını farkettim ve benim yazım özgünlük, ve içerik açısından Google tarafından çok uygun görüldüğü için bu soruyu soranlara Google diğer olarak benim sitemi gösteriyor. Peki bunle ne alakası var diyeceksen eğer, şunu söylemeye çalışıyorum. Siteni üst sıralara taşımak istiyorsan eğer, sitenle alakalı anahtar kelimeler belirleyeceksin ve bu anahtar kelime gruplarını içeren özgün, zengin içerikli ve daha önce yazılmamış yazılar yazacaksın. Senin sitenin alakasız bir aramayla üst sıralarda gözükmesi bir anlam ifade etmez. Zaten alakasız ziyaretçiler sitende istediğini bulamadıkları için sitende çok durmayacak ve bu durumu farkeden Google seni tekrar gerilere atacaktır. Yani sen sitene hangi kelime gruplarıyla gelinmesini istiyorsan o yazılara göre sitene ziyaretçi çekeceksin. Dediğim gibi bunun yolu da Bence, özgün, zengin ve ziyaretçinin yararına olacak şekilde daha önce değinilmemiş konular hakkında yazılar olacaktır..