-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selam arkadaşlar, ben ismet eroğlu'nun youtube'daki playlistini izleyip bu işlere atılmaya karar vermiştim. normalde günde 1 özgün makale + 3-4 özgünleştirilmiş makale ile adsense alınabildiğini söylüyordu.
ben fazla tecrübeli olmadığım için ilk zamanlarda, siparişini verdiğim özgün makaleler hazırlanana kadar full özgünleştirilmiş içerik girdim. bunu yaptığım zamanlarda google search console'a sitemi eklememiştim. siparişini verdiğim özgün makaleler de geldi, onları da ekledim ve toplam 70 civarında sitemde yazı oldu. google search console'a o zaman ekledim. 1 hafta sonra sitem google'da hiç index almayınca mesajlara baktım ve tam spamdan, banlandığımı gördüm.
aklımdaki bu soruların hepsine cevap verirseniz çok sevinirim.
1-) google search console'a eklemediğim zaman bile google botları gelip siteyi tarıyorlar mı?
2-) farklı bir domain açıp, daha önce banlanan hesabımdaki sadece özgünleştirilmiş yazıları bu siteme de eklesem, bir sıkıntı olur mu?
3-) google search console'a farklı bir email ile mi kayıt yapmalıyım?
teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
özgünleştirilen içeriklerden ceza almanız gibi bir durum olmaz bildiğim kadarıyla. PM atarsanız yardımcı olabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun.
1) evet search consol'a eklemeseniz dahi google botları sitenizi taraması muhtemel, robots.txt doyasına disallow koyarsanız taramaz.
2) muhtemelen olmaz, indexler hiç görünmediyse sıkıntı yok.
3) bence farklı bir e-posta ile önbelleği temizleyerek kayıt yapın. Normalde bu adsense için sözkonusu aslında aynı webmastertools da bir site spam yerse aynı hesaptaki diğer bir siteye birşey olacağını sanmıyorum ama yine de garantiye alın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Banlı domain almış olabilirsiniz. Site adresini gönderirseniz detaylı inceleyebilirim.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Tüm indexleri silip makaleleri yeni bir sitede kullanabilirsiniz diye biliyorum eğer spam ile uğraşmak istemezseniz..