-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bir yazı olmuş.Ancak ben katılmıyorum.Seonun kazançla işi yok.Google son güncellemeleri ile seo'yu sadece backlink almak gören arkadaşlara cezayı kesti.Eğer Google de üst sıralara çıkmak istiyorsanız nasıl çıkarım gibi yazılar değil google de nasıl spame düşmem gibi yazılar okumalısınız.
http://www.emrekarakaya.com.tr/
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Şu forumlarda binlerce kişi sürekli şikayet ediyor yok şu güncelleme yok bu güncelleme sorunlu vs
herkes bir araya gelerek bir kaç gün googleye girmeme kararı alsa.
O zaman aklı başına gelir.
ama malesef dayanışma yok kimsede.
1 kişi bu mesajı beğendi.
nadlog
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SEO Stratejisti
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar,
Şimdi herkes dert yanıp duruyor; "Sitem Uçtu!", "Onca Emeğim Boşa Gitti" vb. benzer yakınmalarla. Dün gece saat 9:00' a kadar 3 adet oldukça rekabet isteyen kelimede 1. sırada olan sitem şu an 2., 4., 15. sayfalara kadar gerilemiş durumda.
Hadi kendi sitemi geçiyorum. Mesela "SEOZEO"... Adamların içerik kalitesi bellidir. Dün gece saat 9:00' a kadar 2. sırada iken şimdi ilk 5 sayfada listelenmiyorlar.
SEO sektörünü yakından takip eden herkes bunun çeşitli güncellemelerden sonra yaşanabilen bir durum olduğunu bilir. Döner dolanır herşey yerli yerine oturur hiç merak etmeyin. Bence bu konu hakkında 1 hafta sonra konuşmak daha mantıklı olacaktır. Ayrıca Barış bey'in fikirlerine katılıyorum ve Google'ın bu konuda çok da dürüst olmadığına inanıyorum. Sonuç olarak eğer yaptığınız çalışmanın kalitesine güveniyorsanız korkmayın derim. Ben şu an oluşan kaos ortamı'nın bir hafta içinde düzeleceğine inanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya bazı şeyleri çok aşırı büyüyorsunuz. Ya da bu sizin 'makale kasma' politikanız. Gereksiz özgün içerik zihniyetiyle hiç bir yere varamayacaksınız. Kendini seocu sananlar hep 'özgün içerik' diye geveleyip dururlar fakat özgün içeriğin hit gelmeden bir hiç olduğunu söylemezler. Rekabet sadece o kelimede seo çalışması yapan rakiplerle ölçülmez. "Millet nasılsa anlamıyor yazayım sürekli saçma analizler bir şey bildiğimi sansınlar, kurumsal olayım" mantığıyla gidiyorsunuz kusura bakmayın da yaptığınız şey milleti düpedüz 'dolandırmak'.
Diğer arkadaşlara tavsiyem: Sürekli şişirme makaleler yazan ve kendini google uzmanı gibi gören kişilere itibar etmeyin. Onlar sektörün tek ironisidir. Özgün içerik yalanına inanıp özgün içerik için saatlerini harcayanlardır. (ve uzmanım derler)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
301 ile rekabetli sağlam kelime denedik olumlu sonuç aldık. 2 ci siteyide şimdi 301 çektik bakalım bu sitede aynı sonucu gösterecekmi.