nettebilgi adlı üyeden alıntı

sanırım backlinktenkaynaklanıyor. suan 3. sıradasınız üstünüzde hürriyet var onun sizi geçmesi normal. en üsttesi sitenin se sizin sitenizden daha fazla backlinki ve ziyaretçisi var. bence 3. sıranızı koruyun. 1. ve 2. sıraya yerleşemessiniz.

Teşekkürler yorumuz için. Hürriye'ti çok uzun bir süre geride bırakmıştık. Geçemezsiniz gibi net bir kural koymuşsunuz. Bu görüşünüze katılmıyoruz. Elbet bir yolu vardır.:)

Ek Olarak:

halilozcevik adlı üyeden alıntı

Tavsiye ve öneri istemişsiniz site hakkında bir tavsiyede bulunayım.Az çok inceledim haberleri pek tarafsız yapmıyorsunuz gibi geldi.Bir partiyi savunuyorsunuz sanırım.Habercilikte bunu yaparsanız kaybedersiniz bence.Şahsen ben sitenizi takip etmezdim.Tabiki bu sadece benim önerim karar sizin

Lütfedip yorum yazmışsınız. Biz yıllardır yayıncılık ve bir nevi gazetecilik yapıyoruz. İçerik konusunda yada site ile alakalı bir öneride bulunmadık. Yayıncılık anlayışımız ile ilgili olarak, öyle bakıp görmek istediğiniz gibi görmüşsünüz. Herkesin bir yayın politikası vardır değil mi? :) Neyse burası bunun tartışma yeri değil. Biz seo konusunda tavsiye ve öneri istedik.

Ek Olarak:

Zen adlı üyeden alıntı

Bir haber sitesi için oldukça zayıf bir sosyal medya ağınız var. Haber siteleri için sosyal medya en önemli şey... Benim en küçük sitemin bile sosyal medya sayfaları daha büyük.

Yapmanız gereken şey, Ankara Haberleri olarak en azından günlük birkaç dolarlık facebook reklamı vererek takipçi toplayıp, farklı iplerden haberlerinizin paylaşılmasını sağlamak.

Ayrıca backlink alımına girmeyin sakın dahada aşağı düşer. Alacaksanızda asla haber sitesi dışında biryerden almayın.

Evet faydalı bir tavsiye oldu. Teşekkürler