lostyazilim
tr.link

Hızlı İndex Nasıl Alınır?

7 Mesajlar 899 Okunma
acebozum
tr.link

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

Bu video'da index almadaki örümceğin görevlerinden ve nasıl çalıştığından bahsettik, genel mantığı kavradıktan sonra hızlı index almak için yapmanız gerekenleri artık sizde biliyorsunuz.

Kaynak; http://burakkaratepe.com/?p=543

cmcfilm ebubekiragbaba

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
videolarınızın hepsini izledim ve şimdiye kadar hiç olumsuz kısım göremedim. sabırla video çekmeye devam ederiniz umarım. verilen bilgiler için de teşekkürler. "belirli periyotlarla yazılar yayınlamaya" biraz daha vurgu yapacağınızı bekliyordum sadece.. "zamanlama" aracının kullanımına da değinebilirdiniz diye düşünüyorum..

Elimden Geliyor

• Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

Malcolm X adlı üyeden alıntı

videolarınızın hepsini izledim ve şimdiye kadar hiç olumsuz kısım göremedim. sabırla video çekmeye devam ederiniz umarım. verilen bilgiler için de teşekkürler. "belirli periyotlarla yazılar yayınlamaya" biraz daha vurgu yapacağınızı bekliyordum sadece.. "zamanlama" aracının kullanımına da değinebilirdiniz diye düşünüyorum..

Çekim esnasında pek moralim olmadığını itiraf etmem gerek :) Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

brkrtp adlı üyeden alıntı

Çekim esnasında pek moralim olmadığını itiraf etmem gerek :) Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim

bir de videoları izlerken hep aklıma geliyor, sitenizde sadece video yayınlayıp geçiyorsunuz, acaba biraz da bu söylediklerinizi yazıya mı dökseniz, hem aramalarda da avantaj sağlar, hoş bunu siz daha iyi bilirsiniz de, sadece aklıma takılıyor bu :)

Elimden Geliyor
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

Malcolm X adlı üyeden alıntı

bir de videoları izlerken hep aklıma geliyor, sitenizde sadece video yayınlayıp geçiyorsunuz, acaba biraz da bu söylediklerinizi yazıya mı dökseniz, hem aramalarda da avantaj sağlar, hoş bunu siz daha iyi bilirsiniz de, sadece aklıma takılıyor bu :)

Bu konudaki önerinizi dikkate alacağım, sonuna kadar da hak veriyorum. Aslında sebepleri kopyalanmaması dediğiniz gibi belki özet geçebilirim hatta iyi de olur. Ayrı yeten youtube üzerinden erişim sağladıkça seo konularında üst sıraya çıkmanın daha kolay olduğundan dolayı tamamı ile videoya odaklanıyorum.

Zaten site için google da ilk sayfada cıksın vs diye uğraşmıyorum. Kişisel sayfam hakkında yayınladığım bilgilerin, başka bir yerde bu kadar açık bir şekilde yalnış yönlendirmeler yapılmadan söylendiğini düşünmüyorum ve bu konuda sitemi doğal seo ya bırakıyorum. Yararlıysa paylaşılır değilsede benim üst sıralara cıkma hakkım yoktur. Ticari bir site değil sonuç olarak. Hit yada ziyaretçi isteğimde yok. Kimin bilgisi net ve özgünse o zaten doğal seo ile kazanacaktır.

cmcfilm cmcfilm art Kimlik Onayı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek 3B Modelleme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad I** G**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 326 / 117
  • Ticaret 23, (%100)
Çok yararlı videolar çekiyorsunuz Sağolun Birkaç Yerde videonuzu paylaştım..

• Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

cmcfilm adlı üyeden alıntı

Çok yararlı videolar çekiyorsunuz Sağolun Birkaç Yerde videonuzu paylaştım..

Teşekkürler elinize sağlık :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al