bir de videoları izlerken hep aklıma geliyor, sitenizde sadece video yayınlayıp geçiyorsunuz, acaba biraz da bu söylediklerinizi yazıya mı dökseniz, hem aramalarda da avantaj sağlar, hoş bunu siz daha iyi bilirsiniz de, sadece aklıma takılıyor bu :)
Bu konudaki önerinizi dikkate alacağım, sonuna kadar da hak veriyorum. Aslında sebepleri kopyalanmaması dediğiniz gibi belki özet geçebilirim hatta iyi de olur. Ayrı yeten youtube üzerinden erişim sağladıkça seo konularında üst sıraya çıkmanın daha kolay olduğundan dolayı tamamı ile videoya odaklanıyorum.
Zaten site için google da ilk sayfada cıksın vs diye uğraşmıyorum. Kişisel sayfam hakkında yayınladığım bilgilerin, başka bir yerde bu kadar açık bir şekilde yalnış yönlendirmeler yapılmadan söylendiğini düşünmüyorum ve bu konuda sitemi doğal seo ya bırakıyorum. Yararlıysa paylaşılır değilsede benim üst sıralara cıkma hakkım yoktur. Ticari bir site değil sonuç olarak. Hit yada ziyaretçi isteğimde yok. Kimin bilgisi net ve özgünse o zaten doğal seo ile kazanacaktır.