-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
merhaba arkadaşlar içerik yazayım dedim benım uğraştığım sektör mobil sektörü
mobil cihaza yazılım yükleme gibi anlatımlar sunuyorum fakat ben diğer rakiplere göre daha iyi anlatıyorum hem resimli hem videolu ve makaleli şekilde anlatıyorum bunları yapmama rağmen google üst sıralara koymuyor beni
site 9 aylık ve kesinlikle kopya içerik yazılmadı sadece 3 tane link aldım 3 er aylık şuan 2 link var onlarında 3 ay süresi daha var
büyük siteler var bunları size sayıyım sdn forum adam üç beş kelime andik gundik şeyler yazıp ilk sıraya çıkmış ama benım verdiğim emek hem fazla hem insanlara daha faydalı bir içerik.
içeriği donanımhaber,***,wmaraci'ında paylaşıp kaynak belirttim en azından birileri fayda görsünde siteyi tanıyan çıksın diye.
yazdğım içeriğin başlığını aratıyorum anahtar kelimeleri yani
wm aracına paylaşmıştım kaynak linkide belirtmiştim wm aracı ilk sayfadan 3 üncü sırada bir türlü anlam veremedim şu sıralamaya
Site hakkında bilgileride söyliyim
site 9 aylıktır 9 ay boyunca özgün içerik girildi 1k hiti mevcut.
günlük 3-4 içerik yazmaktayım
sosyal medya aktif olarak kullanılıyor
bu üst sıralara nasıl çıkabilirim bu işin sırrı bekleyip sabretmekmi
backlink alıpta kimselere güvenemiyorum çünki ful çöp backlink satıyor insanlar.
tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam bu forumda çok kaliteli mobil paylaşım siteleri var onlardan link, banner yeri satın alabilirsiniz. Siteyi pm olarak gönderirseniz tasarım hakkında da yorum yapabiliriz..
Bu arada google için gündem çok önemli bunu da unutmayın. Yani son çıkan telefonlar hakkında incelemeler, bilinmeyen özellikler, pil süresi uzatma gibi yazılar çok tıklanır.
Mesela samsung galaxy s4 hakkında bir yazı yazabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
oto alım satım
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ah hocam bu google amcayı bi anlayabilsek işte siz yazmaya devam edin derim bence bir gün kıymetinizi anlayıp sizi tepelere çıkartacaktır ve inmemek üzere he birde şunu deneyin hocam bir face bir tweetter dan bir kaç yazınızı yayınlayın birde google+ yı esgeçmeyin eminim düzelecektir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam bence bu denli uğraş veriyorsanız hiç panik yapmayın, ama çok da acele etmeyin, zamanla taşlar yerine oturacaktır; diğerleri bu adam ne yapmış böyle diye bakınırken siz sefasını sürersiniz.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Hocam kulvarınız zor. Bu kulvarda üst sıralara tırmanmak için sanırım biraz beklemeniz gerekiyor. Google eski sitelere biraz torpil geçiyor, burda sanki biraz vefa söz konusu. Elbetteki her güncellemede o andik kundik yazı yazmaya devam edenler gerileyecek, kaliteli iş yapanlar yükselecek. Başta dediğim gibi biraz zaman lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
bende bu dertten sikayetciyim.
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Çok iyi demişsiniz ama neye göre, kime göre çok iyi. Ölçütünüz ne ki böyle diyebiliyorsunuz.