Buda açıklayacı bir bilgi olmuş teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım.
Aydın Öztürk adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Buradaki kriter açıkçası sadece domain yaşı yada backlinklerin gücü "olmayabilir". Anahtar kelime rekabetinde uzun süredir ilk sayfada olan site muhakkak bir backlink çalışmasıyla ön sayfalara gelir lakin bu durumda tek etken için domain yada backlink demek doğru olmaz.
Burada ziyaretçilerin davranışları da önemlidir. Neden?
Eğer ziyaretçiler bu anahtar kelime sorgusunda siteye giriyor, doğru bir dolaşım yapıyor ve siteyi faydalı buluyorlarsa doğal olarak Google site içerisindeki içeriğin yada bilgilerin daha doğru olduğunu analiz ederek sitenin otoritesini bu şekilde sabitleyecektir.
Peki daha üst rekabete nasıl girilebilir?
Rakiplerinizin tamamını daha detaylı inceleyerek daha çok fayda sağlayacak içerikler hazırlayabilir ve daha prestijli sitelerden tanıtım yazısı satın alabilirsiniz.
Ek Olarak: Bu da güzel bir yorumdu:) Şartlar diyelim...
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
o değilde bu ne bencilliktir yav. Adama burdan backlink yada ziyaretçi gitmesin diye adresi paylaşmıyorsunuz. Çok ilginç hemde Çoğ :)
Ek Olarak: Bakacağım Eyvallah.
kalpsiz02 adlı üyeden alıntı
tahmin değil. bende yaptım.. bak sohbetciler.org siteyi yeni açtım 20 gün olmadı sadece tema atmışım. fakat azcık dış seo uyguladım ve googlede sohbetciler yaz şuanda 8 zinci sırada..
Ek Olarak: Sevgili üstad. benim sitede 2 yıl oldu. ve pr2 neden 6. sayfaya geriledim. Benim site sene başında ilk sayfada çıkıyordu.
Ek Olarak: İşte sadece domain yaşı ve backlink yetmiyor. Bu google sıralama algoritmaları biraz da şans işi sanırım.