lostyazilim
tr.link

İçerik girilmeyen bir site Google da üst sırada Nasıl oluyor?

15 Mesajlar 2.501 Okunma
lstbozum
tr.link

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba,

Buradaki kriter açıkçası sadece domain yaşı yada backlinklerin gücü "olmayabilir". Anahtar kelime rekabetinde uzun süredir ilk sayfada olan site muhakkak bir backlink çalışmasıyla ön sayfalara gelir lakin bu durumda tek etken için domain yada backlink demek doğru olmaz.

Burada ziyaretçilerin davranışları da önemlidir. Neden?

Eğer ziyaretçiler bu anahtar kelime sorgusunda siteye giriyor, doğru bir dolaşım yapıyor ve siteyi faydalı buluyorlarsa doğal olarak Google site içerisindeki içeriğin yada bilgilerin daha doğru olduğunu analiz ederek sitenin otoritesini bu şekilde sabitleyecektir.

Peki daha üst rekabete nasıl girilebilir?

Rakiplerinizin tamamını daha detaylı inceleyerek daha çok fayda sağlayacak içerikler hazırlayabilir ve daha prestijli sitelerden tanıtım yazısı satın alabilirsiniz.
lvntoztrk1905

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
o değilde bu ne bencilliktir yav. Adama burdan backlink yada ziyaretçi gitmesin diye adresi paylaşmıyorsunuz. Çok ilginç hemde Çoğ :)
methan lvntoztrk1905

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

lvntoztrk1905 lvntoztrk1905 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bankaci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad L** Ö**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 28 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Buda açıklayacı bir bilgi olmuş teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım.

Aydın Öztürk adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Buradaki kriter açıkçası sadece domain yaşı yada backlinklerin gücü "olmayabilir". Anahtar kelime rekabetinde uzun süredir ilk sayfada olan site muhakkak bir backlink çalışmasıyla ön sayfalara gelir lakin bu durumda tek etken için domain yada backlink demek doğru olmaz.

Burada ziyaretçilerin davranışları da önemlidir. Neden?

Eğer ziyaretçiler bu anahtar kelime sorgusunda siteye giriyor, doğru bir dolaşım yapıyor ve siteyi faydalı buluyorlarsa doğal olarak Google site içerisindeki içeriğin yada bilgilerin daha doğru olduğunu analiz ederek sitenin otoritesini bu şekilde sabitleyecektir.

Peki daha üst rekabete nasıl girilebilir?

Rakiplerinizin tamamını daha detaylı inceleyerek daha çok fayda sağlayacak içerikler hazırlayabilir ve daha prestijli sitelerden tanıtım yazısı satın alabilirsiniz.

Ek Olarak: Bu da güzel bir yorumdu:) Şartlar diyelim...

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

o değilde bu ne bencilliktir yav. Adama burdan backlink yada ziyaretçi gitmesin diye adresi paylaşmıyorsunuz. Çok ilginç hemde Çoğ :)

Ek Olarak: Bakacağım Eyvallah.

kalpsiz02 adlı üyeden alıntı

tahmin değil. bende yaptım.. bak sohbetciler.org siteyi yeni açtım 20 gün olmadı sadece tema atmışım. fakat azcık dış seo uyguladım ve googlede sohbetciler yaz şuanda 8 zinci sırada..

Ek Olarak: Sevgili üstad. benim sitede 2 yıl oldu. ve pr2 neden 6. sayfaya geriledim. Benim site sene başında ilk sayfada çıkıyordu.

castiel adlı üyeden alıntı

Siteyi inceledim site 3.3 yıllık bir site pr:3 doğal yani ilk sırada çıkması

Ek Olarak: İşte sadece domain yaşı ve backlink yetmiyor. Bu google sıralama algoritmaları biraz da şans işi sanırım.

esernet1 adlı üyeden alıntı

domain yaşı + backlink

İnternetten Para Kazanma Yolları!

http://www.ekkazancyollari.com

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 94 / 97
  • Ticaret 4, (%100)

lvntoztrk1905 adlı üyeden alıntı

Ek Olarak: Sevgili üstad. benim sitede 2 yıl oldu. ve pr2 neden 6. sayfaya geriledim. Benim site sene başında ilk sayfada çıkıyordu.

O zaman o sayfaya giden ziyaretçi sayısı düşmüş olması lazım birde sayfaları güncelliyormusun ? sayfa altına yorum yazdır bol bol, sitene girip konu ile alakalı yorum bırakan organik kullanıcılar sana fayda getirir, ayrıca reklam ve tanıtım çok önemli seni referans gösteren büyük siteler varsa zaten gözün kapalı ilk sıradasın örnek verirsek benim sitem pr değeri sıfır güncelleme zamanında site kapalıydı ondan sonrada güncelleme olmadı zaten şuan zaman bulup fazla ilgilenemiyorum ama güncel forum yazınca 2.sırada çıkıyorum şimdi diyeceksin güncel forum kelimesi rekabete açık mı ? bir çok büyük forum sitesi bu kelimeyi kullanıyor ve sıralamada onlardan üsteyim bunuda sana ve forumda yardım isteyenlere anlattığım yol ile yaptım farklı birşey yapmadım yani

www.parkpera.com
wmaraci
wmaraci

lvntoztrk1905 lvntoztrk1905 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bankaci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad L** Ö**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 28 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Biraz tanıtıma ihtiyacım var sanırım. Zamanında karmakarışık backlink peşinde koştum. Zararlı backlinkleride netpeak checker ile sileyim diyorum. Buarada siteme yorum yapanlar var.

castiel adlı üyeden alıntı

O zaman o sayfaya giden ziyaretçi sayısı düşmüş olması lazım birde sayfaları güncelliyormusun ? sayfa altına yorum yazdır bol bol, sitene girip konu ile alakalı yorum bırakan organik kullanıcılar sana fayda getirir, ayrıca reklam ve tanıtım çok önemli seni referans gösteren büyük siteler varsa zaten gözün kapalı ilk sıradasın örnek verirsek benim sitem pr değeri sıfır güncelleme zamanında site kapalıydı ondan sonrada güncelleme olmadı zaten şuan zaman bulup fazla ilgilenemiyorum ama güncel forum yazınca 2.sırada çıkıyorum şimdi diyeceksin güncel forum kelimesi rekabete açık mı ? bir çok büyük forum sitesi bu kelimeyi kullanıyor ve sıralamada onlardan üsteyim bunuda sana ve forumda yardım isteyenlere anlattığım yol ile yaptım farklı birşey yapmadım yani

İnternetten Para Kazanma Yolları!

http://www.ekkazancyollari.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al