brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Merhaba arkadaşlar birçok seo uzmanıyım diyen kişiye sordum cevap yoktu.
Bİrde size sorayım dedim.
Öncelikle 3 Tane şey var
1. Si Google Örümceği
2. Si A Web Sitesi
3. Sü B Web Sitesi
A Sitesine iframe kodunu kullanarak, B sitesindeki bir html sayfasını çekiyoruz.
Google Örümceği Bu durumda ne yapar? A Sitesini tararken B Sitesindeki sayfaya mı girer yoksa B Sitesine girmeden sayfa A Sitesinde yazılmış gibi mi okur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google, lynx tarayıcısı tarzında calistigindan o sayfayı senin sitenin bir parcasi olarak gormez. aslinda tam olarak o sayfayi ziyaret edecegini de soyleyemeyiz, nasıl ki cok index alan bir a sitesinden az index alan b sitesinin bir sayfasina link verildiginde b sitesinin o sayfasi hemen indexlenmiyor da google'in keyfi istedigi zaman indexleniyor ya onun gibi dusunebilirsin.
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Si Google Örümceği nedir diye düşünen tek ben miyim ? :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yukarıda cevabı verilmiş ama ben yine de anlatıyım
Google,Yandex,Bing gibi büyük arama motorları sayfaları indexlerken stabil olması için Lynx tarayıcısı kullanır.Bu tarayıcıda herşey metin şeklinde gözükür.Bu konuda Google'den bilgi alırsak
IFrame'ler bazen web sayfalarında içerik görüntülemek için kullanılır. İç Çerçeveler yoluyla görüntülenen içerik dizine eklenmeyebilir ve Google'ın arama sonuçlarında görüntülenmeyebilir. İçerik görüntülemek için İç Çerçeve kullanmaktan kaçınmanızı öneririz. İç Çerçeveler eklerseniz, Googlebot'un bu içeriği tarayabilmesi ve dizine ekleyebilmesi için çerçevelerin görüntüledikleri içeriğe ek metne dayalı bağlantılar sağlamayı unutmayın.
Google, çerçeveleri ve iç çerçeveleri olabildiğince desteklemektedir. Çerçeveler web'in kavramsal modeline karşılık gelmemeleri nedeniyle, arama motorları açısından sorun yaratabilirler. Bu modelde, bir sayfa yalnızca bir URL'yi gösterir. Çerçeve veya iç çerçeve kullanan sayfalar tek sayfada birden çok URL (her çerçeve için bir adet) görüntüler. Google, çerçeveli içeriği çerçeveleri içeren sayfayla ilişkilendirmeye çalışır; ancak bunun güvencesini veremeyiz.
Açıklamayı anlamışsındır umarım.Kısaca Google'in kendisi iframe etiketlerine %100 garanti vermiyorken seocular nasıl versin.Ayrıcaben illa iframeli bir proje yapmak istiyorum dersen
NoFrames tagına bakmanı öneriririm
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Online Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle 3 Tane şey var
1. Si Google Örümceği
2. Si A Web Sitesi
3. Sü B Web Sitesi
Öncelikle 3 Tane şey var
Birincisi Google Örümceği
İkincisi A Web Sitesi
Üçüncüsü B Web Sitesi
:D
Semsector.com - SEM - SEO - Sosyal Medya
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
İframe kodu artık bitti önceden bir çok işe yarardı ancak kullanılması tavsiye edilmiyor.
Bir kaç makalede rastlamıştım ayrıca hack sitelerinde de rastlamıştım, iFrame her iki siteye de zarar veriyor yani google beğenmiyormuş. Yani iframe çok berbat bir şey düşük veya yeni sitelere eklendiğinde gözle görülür düşüşler yaşanıyor. iframe çoğu zaman virüs olarak okunabiliyor en iyisi javascript yada link.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
veteriner hakim (öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seo uzmanı olan arkadaslar ... seo çalısması yaptım 6 gun oldu sureklı kelıme bazlı olarak gerıledım suan ilk 500 de yokum seo yaptıgım kısı yok benlık bırsey dıye ama ben suphelendım dolandırıldıma daır yardımcı olurmuunuz acaba