-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
BİLİŞİM
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@tayfun29
Haber siteleri veya bazı siteler çok dikkat ettiği için üst sıralarda deilmi ? Bırakin bu kulaktan dolma bilgileri ben bilgiye bakarim sen noktalara bakmaya devam et.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bazı cümeleler hiç bitmeyecek sandım.. Bilgi olarak yeterli değil biraz daha ciddiyet şeklinde paragraflara bölerek anlatabilirsiniz.
Sizin Makaleniz :
" kurumsal hesaplar ve sayfalar kurumsal hesapların avantajları çok daha fazla bu saydıklarım yani bireysel hesapta olan özellikler ve ayrıca güven, bir kurumda güven en önemli şeydir. Misal bizim smm panelimiz yani begeniapp 3d paywant güvencesiyle bakiye ödemesi yapmaktadır, paywant bir online ödeme yani online pos şirketidir. Bu firmayla anlaşmak için de biraz uğraştık hiçbirşey kolay değil neyse efendim ne diyorduk güven, dediğim gibi güven olmazsa olmazdır. "
Diğer Sitelerin Makalesi :
" İnstagram hesapları özellikle firmalar söz konusu olduğu zaman bir tür statü haline de gelebilmektedir. Firmaların popülerliğinin bir göstergesi olan bu sosyal medya uygulaması, ne kadar çok takipçi sayısına sahip olursa söz konusu firmanın da o kadar fazla kişiye erişebilmesine olanak vermektedir "
---------------------------------------------------------------
Sizin Makaleniz :
"Empati kurun bir müşteri sizin hesabınıza girdi ve takipçinize ve postlarınıza baktı, eğer postlarınızda güzel tasarım kullandıysanız ilgi çekiciyse ve siteniz güzelse, instagram da 20000 gibi takipçiye ve verdiğiniz hizmete güvenecektir ve ayrıcaa bu takipçileriniz de sizin sayfanıza girecek sizin websitenize girecek hit artacak, seo kasacaksınız ve vee onlar da sizin müşteriniz olucak o başkasına söyliyecek böyle böyle büyüyeceksiniz ne demişler ? bir elin nesi var iki elin sesi var. "
Diğer Sitelerin Makalesi :
"Bunun yanı sıra takipçi sayısı çok olan bir İnstagram profili, en çok da markaların İnstagram’da profesyonel bir tablo çizebilmelerini sağladığı için fazlasıyla önemlidir. Bu durum, neden İnstagram takipçi ve beğeni almalıyım diye düşünen İnstagram kullanıcılarına verilebilecek yanıtlar arasında ilk sırada gelmektedir.
İnstagram takipçilerinin yanı sıra İnstagram beğenileri de yine markaların dış dünyaya kendilerini daha kaliteli bir şekilde tanıtabilmelerine olanak vermektedir. Attığı her fotoğrafta yüksek beğeni alan İnstagram marka profilleri, dışarıdan bakıldığında gerçek kullanıcılar tarafından daha güvenilir adresler olarak nitelendirilebilmektedir. Bu sayede söz konusu İnstagram hesabından yapılan ürün ve hizmet tanıtımları, kullanıcıların tedirginlik duymadan tercih edebilecekleri seçenekler haline gelmektedir."
Açıkcası makalenizi okurken
" bizim smm panelimiz yani begeniapp 3d paywant güvencesiyle bakiye ödemesi yapmaktadır, paywant bir online ödeme yani online pos şirketidir. Bu firmayla anlaşmak için de biraz uğraştık hiçbirşey kolay değil neyse efendim ne diyorduk "
Bölümünde ne anlatıyor bu ? Dedim. Makaleniz ile bir ilgisi yok ayrıca siz ödeme yapmıyorsunuz ödeme alıyorsunuz :) Paywant'ın ne olduğu, ne iş yaptığı veya ne zorlukla bayi kabul ettiği bu makale ile pek ilgili değil sanırım.
Ayrıca başlığı " Neden İnstagram Takipçi Satın Alınır " , " Neden Twitter Takipçi Satın Alınır " gibi yapmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum.
Makaleniz index almadan silmeniz veya düzenlemenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
-Örneğin 300 kelimelik bu makaleyi en az 2 yada 3 e bölüme ayırıp, alt başlıklar ile daha okunur yapabilirsin.
-Bu ayrımlarda araya düşük kb alt etiketli ilgili resimler koyarsan sayfada kalma süresini uzatabilirsin.
-Site içi linklemeler önemli, yazılarda bir kaç tane vermelisin.
-Makale yazım tarihi nisan 2018 gösterirken, içeriği kopyakontrol sitesinden kontrol ettim %100 kopya gösteriyor, ancak 3 gün önce indekslenmiş ve başka url bulunamıyor.
Yazı daha önce yazılıp indekslendi sonra url kaldırılmış olabilir mi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İmlanın önemini sana şöyle anlatayım.
Geçenlerde Facebook'ta bir reklam çıkıyordum. bilim, teknoloji, uzay ve tarih .... başlık hazırladım. Başlık uzun gelince, bilim, teknoloji, ve uzay ... diye yazmışım.
1,5 hafta reklama yorum yapılmış mı diye bakmadım. En son baktığımda 20 tane yorum vardı ve hepsi şöyle diyordu;
Siz nasıl bilim sitesininiz , den sonra ve mi gelir? hahahahahaha siz yapmayın olum bu işi
Aynen bu yorumları almışım, reklamın bitmesine de 2 gün kalmıştı düzeltmedim sineye çektim bıraktım öyle ama hatamı anladım. Aceleye getirmiştim reklam çıkışını çünkü.
İmza!!! Get Closer!
flyweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla baştan sona hata biraz kitap okumalısın, haber okumalısın, düzgün cümle nasıl kurulur, giriş gelişme sonuç nasıl yapılır öğrenmelisin. Böyle makale yazılmaz dostum