Merhaba, öncelikle sitemdeki tek hata Temamın başlıklarda h1 kullanması. Bunun hata oldugunu söylemişti bir abim. Bu aklınızda olsun, bunu bu aksam düzeltmeyi planlıyorum bu arada. Bu sorun aklınızda olsun az sonrasoracagım soruda etkisi olurmu diye..
1- Sitem daha 5 günlük. Site içi seo full, dediğim ayar dışında. Site dışı seo kısmındada çalışıyorum, sitemin anasayfası değilde makalelerime yönlendirme yapıyorum %80.
Makalelerim 1000 2000 kelime, TAMAMEN ÖZGÜN.
Sitem kullanıcı odaklı, kesinlikle kullanıcıyı sıkmaz. Ve görselliği güçlü bir blog.
Şimdi sorum: Makalelerimi yazalı 3 gün oluyor.En önemli makalelerimi googlede aratıyorum, çook geride çıkıyorlar. Hele bir tanesi 100.sıradan hepten kaybolmuş, dün vardı bu gün yok. En ezik blog benim makalemden çok çok önde. Makalenin kelime optimizasyonu ve seosu %100.
Neden böyle oluyor? En ezik site dediğim sitenin adam akıllı backlinki yoktur, domaini bile akfkgkhkggk falandı. 5.sayfadaydı, ben 10.sayfadayım.
NEDEN BÖYLE OLUYOR, UZMAN BİRİSİ DETAYLI BİLGİ VE ÇÖZÜM İLETEBİLİRMİ ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİM .