noop adlı üyeden alıntı
benim de size sorularım var.
1000er liralık yatırımlarınız kaç ay sürecek? geri dönüşü kaçıncı ayda almayı planlıyorsunuz?
sanırım onedio gibi bir site yapmayı mı düşünüyorsunuz?
1000 liralık yatırımı 1 yıl aksatmadan sürdürmeyi, siteden gelecek kazançları da (Sitenin değerini düşürmemek için link ve tanıtım yazısı satmayı düşünmüyorum. Kazanç için sitede sadece adsense reklamları koyacağım.) yine siteye harcamayı düşünüyorum.
Site onedio gibi olacak lakin benim reklam bütçem onedio'ya nazaran düşük olacağı için ben face reklamlarına, sosyal medya fenomenlerine para basmaktan ziyade (İlgi çekici, tıklanılabilir başlıklar için duruma göre bütçenin 200 - 250 lirasını face reklamlarına ayırabilirim.) bütçeyi hedef kelime odaklı makaleler yazdırarak, makaleleri sıralamaya sokarak ilk etapta burdan ilerlemeyi düşünüyorum. Tavsiyelerle editlemeler yapabilirim..
UNKEF adlı üyeden alıntı
Tam bütçe ayırmadan olmaz diyecektim ki ayıracakmışsınız. Şimdiden başarılar dilerim. Benim çok profesyonel bilgim yoktur. Fakat tek bildiğim şey bütçesiz bu iş yürümez. Onu ayırdığınıza göre gerisini de yakalarsınız umarım. :)
Ek olarak ben de aynı şekilde bir domain arıyorum. Marka potansiyelinde bir domain. Hatta profilimdeki son konularda görebilirsiniz. Tek farkımız ben daha kısmi konularda ilerleyeceğim, siz geniş bir alanda. Yarışalım mı hocam:) Belki birbirimize ittirme gücü oluruz:)
Vermeden almak olmaz, olursa da başarıya ulaşmak daha meşakkatli olur..
Niş konularda marka olabilmek, hele ki kategoride içeriğini sürekli güncelleyen rakipler yoksa - azsa işiniz daha kolay olacaktır. Ki sitenize hitap eden kitleye doyurucu içerik sunarsanız, geri dönüşümler ile rakipler arasında sıyrılmanız daha kolay olacaktır.
Umarım başarılı olursunuz..