websitetr adlı üyeden alıntı

İlk aşamada makaleleri semantik makale anlayışı ile yazdırmanızı öneririm. Belli başlı konularda, anahtar kelimelerde site organik olarak üst sıralara gelmeli. Daha sonra reklam için ayıracağınız bütçe daha etkili ve verimli olabilir.

Yorumunuz için teşekkür ederim. İlk postlarımda da belirttiğim gibi hedef kelime odaklı makaleler ve ufak çaplı tanıtımlar ile start vereceğim. Konu seçimlerinde site rekabeti düzeyi az - orta düzeyde, aranması yüksek olan kelimeleri seçeceğim. Ki bu şekilde sizin de belirttiğiniz gibi site alt kelimelerden organik hit almaya başladıkça ana domain rankı yükselecek. Sonraki girdiğim içeriklerde girişi daha üst seviyeden yaparak marka olma yolunda emin adımlarla gideceğim inşallah..

EranKucuk adlı üyeden alıntı

Hocam cidden.net işinizi görürse mesaj atın görüşelim, amacım reklamını yapmak ya da satış yapmak değil, bu domainin yatmasından sıkıldım. Sizin gibi bir fikirle (Ortalama sizin kadar da bir bütçe ile) girmeyi düşünüyordum bu işe, fakat yan projeler yakamı bırakmıyor, zaman ayıramayacaksam da boşa harcama yapıp hem siteyi, hem de kendimi çöp etmek istemiyorum. (Mesaj kotam dolu, e-posta erankucuk@oyungg.com)

Teklifiniz için teşekkürler. Site için google'da daha önce indeksi olmayan akılda kalıcı sıfır domain regleyeceğim. Ortaklık düşünmüyorum..