LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bundan birkaç ay önce google webmastera yeni bir site ekledim ve eski siteye 301 yönlendirme verip eski siteyi adres değişikliği kısmı üzerinden yeni siteye taşıdım. Eski site yeni siteye taşındı ve google'daki eski url adresleri yeni site adresleriyle değişti buraya kadar herşey güzel ama şimdi şöyle bi sorunum var, eski domainimin süresi bitti ve domain şuan name.com da 1.000.000 TL ye satılıyor. Yeni sitede adres değişikliği kısmına girip yeni siteyide başka yeni bir domaine taşımak istediğimde eski domain hala taşıma sürecinde ve bunu iptal edemiyorum. İptal etmek için eski siteyi google webmastera eklemek gerek ee domaininde süresi bittiği için şuan bu mümkün değil, eski siteyi search consola eklemeden taşıma işlemini iptal edemiyorum bunun başka bir yolu yok mu? Yada belli bi zaman sonra taşıma işlemi kendiliğinden son bulur mu? Yeni domaini başka domaine taşımak istesem yapamıyorum. :(
StilPut İnternet Hizmetleri
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Taşıyamazsınız. 2 domainin de aktif olarak 301 redirect koduyla kalıcı olarak yönlenmesi gerek. Şuanda 301 işlemini bozmuş bulunuyorsunuz.
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bipixel adlı üyeden alıntı
Taşıyamazsınız. 2 domainin de aktif olarak 301 redirect koduyla kalıcı olarak yönlenmesi gerek. Şuanda 301 işlemini bozmuş bulunuyorsunuz.
Tamam işte bizde o ilk yaptığımız 301 işlemini bozmak istiyoruz asıl amacımız o ilk site taşıma işlemini bozmak iptal ettirmek ama onu nasıl yapıcaz ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
LovAd domain düştüyse zaten işlem iptal olur otomatik olarak. Search console de bildirmeseniz bile 301 işlemi yapılabiliyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. Ama eğer domain sizden düştüyse 301 işlemi otomatik olarak bozulmuştur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
domain başkası tarafından alınmış ki satılığa çıkmış bu sebeple yönlendirmeniz devam eder ancak firma ile iletişime geçerek sizle bir ilgisi olmadığını belirtin ve yönlendirmenin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.
Kurumsaldata.com | Web Tasarım | Web Yazılım | Seo
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kurumsaldatacom adlı üyeden alıntı
domain başkası tarafından alınmış ki satılığa çıkmış bu sebeple yönlendirmeniz devam eder ancak firma ile iletişime geçerek sizle bir ilgisi olmadığını belirtin ve yönlendirmenin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.
domain hala alınmamış şuan name.com da premium olarak satılmakta. yönlendirme ise domain artık bende olmadığı için htaccess içindeki 301 yönlendirme çalışmıyor sonuçta domain benim sunucumun dns adreslerine yönlenmediği için domaine tarayıcıda girince reklam linkleri mevcut ve bu name.com kendi şablonu işte. Domain nsleri zaten benim sunucuya yönlenseydi yada domain hala benim panelimde olsaydı ben yönlendirseydim eski domaini google webmastera eklerdim sonrada 301 taşıma işlemini orda iptal ederdim. Bakın zaten htaccess üzerindeki 301 işlemi iptal olmuş benim iptal etmeye çalıştığım google'daki taşıma işlemini iptal etmek.
Bipixel adlı üyeden alıntı
LovAd domain düştüyse zaten işlem iptal olur otomatik olarak. Search console de bildirmeseniz bile 301 işlemi yapılabiliyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. Ama eğer domain sizden düştüyse 301 işlemi otomatik olarak bozulmuştur.
Otomatik olarak zaten htaccess üzerinden yaptığım 301 işlemi zaten bozulmuş, benim bozmaya çalıştığım google'daki taşıma işlemi. Google adres değişikliği üzerinden yaptığım taşımayı iptal etmek istiyorum o otomatik olmuyor işte. :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
LovAd evet demek istediğinizi anladım hocam. Fakat bir şey fark etmiyor. Taşımayı sc üzerinden iptal etmeseniz bile iptal olmuş oluyor.