kurumsaldatacom adlı üyeden alıntı

domain başkası tarafından alınmış ki satılığa çıkmış bu sebeple yönlendirmeniz devam eder ancak firma ile iletişime geçerek sizle bir ilgisi olmadığını belirtin ve yönlendirmenin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

domain hala alınmamış şuan name.com da premium olarak satılmakta. yönlendirme ise domain artık bende olmadığı için htaccess içindeki 301 yönlendirme çalışmıyor sonuçta domain benim sunucumun dns adreslerine yönlenmediği için domaine tarayıcıda girince reklam linkleri mevcut ve bu name.com kendi şablonu işte. Domain nsleri zaten benim sunucuya yönlenseydi yada domain hala benim panelimde olsaydı ben yönlendirseydim eski domaini google webmastera eklerdim sonrada 301 taşıma işlemini orda iptal ederdim. Bakın zaten htaccess üzerindeki 301 işlemi iptal olmuş benim iptal etmeye çalıştığım google'daki taşıma işlemini iptal etmek.

Bipixel adlı üyeden alıntı

LovAd domain düştüyse zaten işlem iptal olur otomatik olarak. Search console de bildirmeseniz bile 301 işlemi yapılabiliyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. Ama eğer domain sizden düştüyse 301 işlemi otomatik olarak bozulmuştur.

Otomatik olarak zaten htaccess üzerinden yaptığım 301 işlemi zaten bozulmuş, benim bozmaya çalıştığım google'daki taşıma işlemi. Google adres değişikliği üzerinden yaptığım taşımayı iptal etmek istiyorum o otomatik olmuyor işte. :(