-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese selamlar öncelikle.
Seositecheckup.com diye bir site var bilen arkadaşlar muhakkak vardır. Bu siteden sürekli backlink geliyor. Ben analiz etmiyorum. Muhtemelen rakiplerdir. Site ile iletişime geçeyim dedim mail adresleri faal değil. Bunu robots veya htaccess ile nasil engelleyebilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
search consoleden zararlı linkleri reddet
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Eğer tek siteden geliyorsa site domain adresini bir txt dosyasına ekleyin ve google disavow aracına atın. Domaini engellediğiniz için o domainden gelen tüm bağlantılar red edilecektir. Ama bana sorarsanız Anti Seo için backlink analizi şarttır .Size gelen zararlı backlinkleri tespit etmeniz gerekir. Eğer bu analizi yapacak donanıma sahip değilseniz ücretli olarak yaptırtabilirsiniz. Yaptırtırken SC verilerini de inceletmeyi unutmayın. Sonrasında gelen zararlı backlinkleri disavow dan engellersiniz.
Muratcamoglu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar cevap için teşekkürler. Google disavoww aracı ile reddetim. Onda bir sıkıntı yok.
Ben backlink vermesinden ziyade bu analiz sitesinin siteme girişini, analiz yapmasını engellemek istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
dijital pazarlama, seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Muhtemelen bu analiz aracı ücretsiz olduğu için daha çok tercih ediliyordur fakat bunu engelleseniz farklı bir tool üzerinden deneyecekler. Bu sebeple bence çok uğraşmaya değmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her analizde backlink veriyor. O yuzden engellemek istiyorum. Search console dan link reddetme aracı ile reddetim ama engellemek daha etkili diye düşünüyorum