YenerK
yenerkayahan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1.Alexa ile seo arasında nasıl bağ kurabiliyorsunuz ?
2.Sıralama sadece özgünlükle oluşan bir kavram değildir.
3.Onu kimse bilemez
SEO hakkında yanlış mı yönlendiriliyoruz?
Seo hakkında yanlış yönlendiriliyor olabilirsiniz fakat bu seo nun yalan olduğunu ortaya koyamaz ortalıkta dolaşan kulaktan kulağa geçtikçe değişen saçma sapan seo yalanları olduğu doğru bunun içinde yapmanız gereken seo da kendini ispatlamış uzman kişilere danışmanız forumda açtığınız konulara gelen ilk cevaba göre seo kavramını aklınıza kazımamalı sektördeki uzman kişileri bularak onlara danışmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Seo bence saçmalık değil kullanmasını bilmek gerek :D biz bilmediğimizden kaybediyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SeoAmo adlı üyeden alıntı
SEO - SMO
Google güncellemesini takip edenler esasen artık SMO uzmanlığı yapmaktalar. Yani Sosyal Medya Optimizasyonu.
Yayımladığınız makaleleri sosyal ağlarda paylaşıyor ve en önemlisi Paylaşılmasını sağlayabiliyorsanız sizinde yazdığınız makaleler her daim ilk sayfada olur. Site içi Optimizasyon çalışmalar zaten olmazsa olmazlardandır.
Peki binlerce kez paylaşılmış yazılarım neden google aramalarında ilk sırada çıkmıyor. SEO yalanı oldu SMO yalanı mı?
digibakers.com - the power of thinking small...
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam şimdi yüzlerce alt sayfa üzerinde yaptığım ve yapılanlara göre konuşuyorum ben. Şimdi site içerisinde bir hata yapmışsındır ve Google Bot sitenin bazı sayfalarını tarayamıyor ise bu işlem için site içi optimize çalışmaları yapman gerekmektedir. Siteni baştan sona taraman gerekir ve hataları düzeltmen gerekmektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazımda da belirttim, arkadaşın seo hakkında hiç bir bilgisi yok. Tek işi kopyala yapıştır. Tek yaptığı birkaç blogspot aç link vermek o kadar. Üstelik eklediği her yazıdan sitesine link vermiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamam hocam biz de yüzlerce blog açtık. Faydasını değil zararını gördük :=)
Ek Olarak:
YenerK adlı üyeden alıntı
hayır tam tersi bu google un gozün de sitenizi aşağılara çekecektir google sürekli değişen sayfaları sevmez.
Defalarca denedim. Denediğim yazılar şuan günlük birkaç bir okuma alıyor. İspatlayabilirim.