lostyazilim
tr.link

SEO da Yardım edermisiniz?

34 Mesajlar 6.219 Okunma
lstbozum
tr.link

Ogguz Ogguz webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Eskilerden ~
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 33 / 34
  • Ticaret 15, (%100)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

Hayır yakın bir bağlantım yok... Ama google tarafından kurumumuza gönderilen 1cilt kitap olacak kadar DÖKÜMAN mevcut... Sizin google de arayıp bulamayacağınız bir ton Döküman var bu bir.

2ncisi 10 Yıldır sanal alemdeyim 8 Yılını Web kısmına ayırdım. 8 Yıllık tecrübelerim ile konuşuyorum.

Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım... Ben EN iyisiyim demiyorum... Benimde takılı kaldığım yerler oluyor..

Size şöyle bir örnek vereyim... Google da SEO kelimesinden bir siteyi arıyorsunuz...

Seo, Seo dersi, Seo makalesi, Seo makaleleri, Google seo

Gibi bir başlığı olan siteye mi girersiniz? Yoksa

Google SEO ve Seo Makaleleri İle Güncel Seo Dersi

Olan bir başlığa mı? SEO çok kolay bir şeydir. Sadece Zorlaştıran SİZLERSİNİZ!

Vesselam...

Klasik cümleler sarfederek uzunca cevaplar yazarak sanırım az çok amacını anladım , eğer hedef kelimede kendini kanıtlayamamışsan eğer "seo" diğer kesimlere üstünlük görüntüsü yapman ne kadar doğru ?

"Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım..."

bu cümle senin ne kadar bilgisiz ve temel bilgiler dışında birşey bilmediğini açık ve net ortaya koymakta.

Forumlarda boş beleş mesajlar yazmak yerine faydalı birşeyler ile ilgilenmeni öneririm.

Konuda son mesajım ne konu çığrından çıksın nede seviyemde olmayan insanlarla tartışmaya gireyim.İyi geceler uzman.

Ek olarak bu forumda aktif bir üye olmama sebeplerimin başında çok bilmiş sektördeki yeni genç arkadaşların bu şekilde mesajlar yazması :)

R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.
wmaraci
reklam

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
Seo ezber değildir arkadaşlar bunu unutmayın ezbere yapılan iş iş değildir.

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.

kahramanforum kahramanforum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Hayır yakın bir bağlantım yok... Ama google tarafından kurumumuza gönderilen 1cilt kitap olacak kadar DÖKÜMAN mevcut... Sizin google de arayıp bulamayacağınız bir ton Döküman var bu bir.

2ncisi 10 Yıldır sanal alemdeyim 8 Yılını Web kısmına ayırdım. 8 Yıllık tecrübelerim ile konuşuyorum.

Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım... Ben EN iyisiyim demiyorum... Benimde takılı kaldığım yerler oluyor..

Size şöyle bir örnek vereyim... Google da SEO kelimesinden bir siteyi arıyorsunuz...

Seo, Seo dersi, Seo makalesi, Seo makaleleri, Google seo

Gibi bir başlığı olan siteye mi girersiniz? Yoksa

Google SEO ve Seo Makaleleri İle Güncel Seo Dersi

Olan bir başlığa mı? SEO çok kolay bir şeydir. Sadece Zorlaştıran SİZLERSİNİZ!

Vesselam...

Ek Olarak:

Teşekkür ederim sinan. Ben kendimi ispat etmeye çalışmıyorum asla hemde... Şimdi bir sistem buluyorlar örneğin imleme sitelerinin SEO için etkisi vs..

Buraya ANKET açayım. Herkes bir cevap yazsın %80 Lik bir oranın NEDEN İmleme sitesi diğer backlink sitelerine göre daha iyi ve verimli oluyor MANTIĞINI Bilemez... Bunun araştırmasını yapmama benim gerek bile yok bir siteye baktığım zaman ne olduğunu anlayabiliyorum zaten. Makalelerimin hepsini neredeyse TÜM arkadaşlarım okumuştur WMAracında. 1 Allah kulu sen YANLIŞ söylüyorsun desin(doğru ve dürüst bir şekilde) ve ben bu mesleği bırakayım.

10 yıldır sanal alemde olmak yetmiyor. :cool:

WSBGDH WSBGDH Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 12, (%100)
Title = Keywords değildir. 70 Karakter diye bişey de yoktur. Titlenize ne yapıyorsanız onu yazın.

Örnek; ben meyuzanın titlesini Meyuza Web & Solutions | SEO ve Sosyal Medya Uygulamaları yaptım. Titleyi; seo,sosyal imleme,dizin gönderimi,yok şu paketi yok bu paketi yapmadım. En basit örnek.

Tartışma yaratıcı yorumlar yapmak yerine kısa bir örnek vebilirler. Lafım meclisten dışarı ;)

Ayrıca, iyi bir SEO uzmanı, ne yaptığını konuşmaz. Sessizce yapar ve çekilir ;)
YusufKISA usen

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

Komser adlı üyeden alıntı

Klasik cümleler sarfederek uzunca cevaplar yazarak sanırım az çok amacını anladım , eğer hedef kelimede kendini kanıtlayamamışsan eğer "seo" diğer kesimlere üstünlük görüntüsü yapman ne kadar doğru ?

"Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım..."

bu cümle senin ne kadar bilgisiz ve temel bilgiler dışında birşey bilmediğini açık ve net ortaya koymakta.

Forumlarda boş beleş mesajlar yazmak yerine faydalı birşeyler ile ilgilenmeni öneririm.

Konuda son mesajım ne konu çığrından çıksın nede seviyemde olmayan insanlarla tartışmaya gireyim.İyi geceler uzman.

Ek olarak bu forumda aktif bir üye olmama sebeplerimin başında çok bilmiş sektördeki yeni genç arkadaşların bu şekilde mesajlar yazması :)

Eğer web sitene seninde Anti-Seo uygulaması yapıp ana sayfana (p***o izle, s***ş izle gibi) kelimeler ile çalışır filtreye girersen o zaman anlarsın bu bir. 2ncisi 2,5 Aylıkken sitem "SEO" kelimesinde 2nci sayfadaydı "2" gün üst üste b*tnet saldırısı aldım ve arama motoru siteme giremeyince arkalara düştüm ve çırpınıyorum...

Google SEO da bakabilirsin en basit. Benim kimseye kendimi İSPAT edecek durumum vs söz konusu değil, sizin gibi çok eleştirmen ile karşılaştığım için yorumlarınıza SAYGI duyuyor ve her zaman olduğu gibi DUYMAMAZLIKTAN geliyorum... İyi geceler.

Bu arada "EN İYİSİ SENSİN"

Ek Olarak:

WSBGDH adlı üyeden alıntı

Title = Keywords değildir. 70 Karakter diye bişey de yoktur. Titlenize ne yapıyorsanız onu yazın.

Örnek; ben meyuzanın titlesini Meyuza Web & Solutions | SEO ve Sosyal Medya Uygulamaları yaptım. Titleyi; seo,sosyal imleme,dizin gönderimi,yok şu paketi yok bu paketi yapmadım. En basit örnek.

Tartışma yaratıcı yorumlar yapmak yerine kısa bir örnek vebilirler. Lafım meclisten dışarı ;)

Ayrıca, iyi bir SEO uzmanı, ne yaptığını konuşmaz. Sessizce yapar ve çekilir ;)

Keşke OKUSAYDINIZ... Aşağıdaki gibi bak ne güzel örnek vermişim :)

Game Maker Forum,Game Maker Türkiye,Türk Game Maker,Game maker Sitesi,Game Maker Dersleri,Game Maker Örnekleri,Game Maker Cafe

"Game Maker Dersleri İle Game Maker Örneklerinin Yer Aldığı Game Maker Forum Sitesi" Gibi bir yazı yazmanız lazım titleye...

---

kahramanforum adlı üyeden alıntı

10 yıldır sanal alemde olmak yetmiyor. :cool:

10 Yıldır uğraşıyorum. Ha tamam bitti vs bir şey dediğimi hatırlamıyorum :)

• Üyelik 18.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 12, (%100)
@SeoMakale, karşında asker arkadaşın veya başka biri yok. Kişisel söylemiyorum, konuya gelip yardım edeceğine, birsürü birşeyler doldurup emrivaki konuşmaya devam edersen sonuçları hiç iyi olmayacak.

Bence bişeylere cevap vermek yerine , üslübuna dikkat et. Eğer birşey paylaşacaksan ya adam gibi paylaş, ya da çekil köşeye izle ;)

İnsanlar yardım istiyor, emir beklemiyor.

Ogguz Ogguz webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Eskilerden ~
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 33 / 34
  • Ticaret 15, (%100)

Eğer web sitene seninde Anti-Seo uygulaması yapıp ana sayfana (p***o izle, s***ş izle gibi) kelimeler ile çalışır filtreye girersen o zaman anlarsın bu bir. 2ncisi 2,5 Aylıkken sitem "SEO" kelimesinde 2nci sayfadaydı "2" gün üst üste b*tnet saldırısı aldım ve arama motoru siteme giremeyince arkalara düştüm ve çırpınıyorum...

Google SEO da bakabilirsin en basit. Benim kimseye kendimi İSPAT edecek durumum vs söz konusu değil, sizin gibi çok eleştirmen ile karşılaştığım için yorumlarınıza SAYGI duyuyor ve her zaman olduğu gibi DUYMAMAZLIKTAN geliyorum... İyi geceler.

Bu arada "EN İYİSİ SENSİN"

Ben iyi olduğumu iddia etmiyorum , ayrıca " SEO " kelimesi ile inanamayacağın kadar ilgiliyim ki mesleğimi gerçekleştirdiğim dönem boyunca sizlerin diliyle seocu , olarak ilk sayfadaki bulunan sitelerden 3 tanesine ait firma'da çalıştım.

Ve şunu gördüm kimse kimseye saldırma yada bu şekilde bir profil backlink çalışma yapma gibi bir çabası yok , ki sitenizde sürekli olarak başkalarını kötüleyip kendinizi övüyorsanız ki müstahaktır.

Bunlar sadece bahane , bu işte çok iyi olan bir danışman adult kelime backlinklere karşıda çözümünü üretir , eğer üretemiyorsanız burada haykırmanı gerektirecek bir durum yok.

Neyse..

R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

WSBGDH adlı üyeden alıntı

@SeoMakale, karşında asker arkadaşın veya başka biri yok. Kişisel söylemiyorum, konuya gelip yardım edeceğine, birsürü birşeyler doldurup emrivaki konuşmaya devam edersen sonuçları hiç iyi olmayacak.

Bence bişeylere cevap vermek yerine , üslübuna dikkat et. Eğer birşey paylaşacaksan ya adam gibi paylaş, ya da çekil köşeye izle ;)

İnsanlar yardım istiyor, emir beklemiyor.

Elimden geldiğince Zaten yardım etmeye çalışıyorum. Üslübumu bozacak bir şey söylediğimi sanmıyorum. Sadece biraz sert çıkmış olabilirim... Tüm mesajlarımı okuyabilirsiniz zamanınız varsa... Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum... Bu şekilde olayların farklı şekilde yorumlanacağı aklımın ucundan dahi geçmemişti açıkçası...

Değerli yorumunuz için teşekkür ettim... Herkesin görüşüne saygım sonsuzdur.

Komser adlı üyeden alıntı

Ben iyi olduğumu iddia etmiyorum , ayrıca " SEO " kelimesi ile inanamayacağın kadar ilgiliyim ki mesleğimi gerçekleştirdiğim dönem boyunca sizlerin diliyle seocu , olarak ilk sayfadaki bulunan sitelerden 3 tanesine ait firma'da çalıştım.

Ve şunu gördüm kimse kimseye saldırma yada bu şekilde bir profil backlink çalışma yapma gibi bir çabası yok , ki sitenizde sürekli olarak başkalarını kötüleyip kendinizi övüyorsanız ki müstahaktır.

Bunlar sadece bahane , bu işte çok iyi olan bir danışman adult kelime backlinklere karşıda çözümünü üretir , eğer üretemiyorsanız burada haykırmanı gerektirecek bir durum yok.

Neyse..

A*ult kelimelere karşı çözümümü bitirdim ve neredeyse tüm linklerimi temizledim. Ben başka kimseyi kötülemiyorum. Bunlar ile ilgili elimde somut bilgiler ve belgeler de mevcut. Sunucuma yapılan saldırılar, sunucunun barındırdığı ve saldırının geldiği makinaya ait bilgiler vs.

Haykırmak değil amacım. Sadece biraz sert çıkmış olabilirim o kadar... Rahatsızlık verdiysem, özür dilerim...

İyi geceler...

m3sut m3sut Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 0 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşın dediği gibi Seo ezber değildir.

Bence Seo tecrübe işidir.

• Üyelik 18.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 12, (%100)
@Seomakale, yardım bu şekilde olmaz arkadaşım. Sana bir DOST tavsiyesi :) .

Birileriyle yarış içinde olmak değildir yardım.. Yardım kendini büyük görmek değildir. Yardım;

Yardım, yardım erdemdir. Yardım.. Yardım kalender olmaktır.. Yardım yeri geldiğinde kendini küçük görmektir. Yardım, yardım, dönüp baktığınızda tebessüm etmektir..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al