Hayır yakın bir bağlantım yok... Ama google tarafından kurumumuza gönderilen 1cilt kitap olacak kadar DÖKÜMAN mevcut... Sizin google de arayıp bulamayacağınız bir ton Döküman var bu bir.
2ncisi 10 Yıldır sanal alemdeyim 8 Yılını Web kısmına ayırdım. 8 Yıllık tecrübelerim ile konuşuyorum.
Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım... Ben EN iyisiyim demiyorum... Benimde takılı kaldığım yerler oluyor..
Size şöyle bir örnek vereyim... Google da SEO kelimesinden bir siteyi arıyorsunuz...
Seo, Seo dersi, Seo makalesi, Seo makaleleri, Google seo
Gibi bir başlığı olan siteye mi girersiniz? Yoksa
Google SEO ve Seo Makaleleri İle Güncel Seo Dersi
Olan bir başlığa mı? SEO çok kolay bir şeydir. Sadece Zorlaştıran SİZLERSİNİZ!
Vesselam...
2ncisi 10 Yıldır sanal alemdeyim 8 Yılını Web kısmına ayırdım. 8 Yıllık tecrübelerim ile konuşuyorum.
Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım... Ben EN iyisiyim demiyorum... Benimde takılı kaldığım yerler oluyor..
Size şöyle bir örnek vereyim... Google da SEO kelimesinden bir siteyi arıyorsunuz...
Seo, Seo dersi, Seo makalesi, Seo makaleleri, Google seo
Gibi bir başlığı olan siteye mi girersiniz? Yoksa
Google SEO ve Seo Makaleleri İle Güncel Seo Dersi
Olan bir başlığa mı? SEO çok kolay bir şeydir. Sadece Zorlaştıran SİZLERSİNİZ!
Vesselam...
Klasik cümleler sarfederek uzunca cevaplar yazarak sanırım az çok amacını anladım , eğer hedef kelimede kendini kanıtlayamamışsan eğer "seo" diğer kesimlere üstünlük görüntüsü yapman ne kadar doğru ?
"Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım..."
bu cümle senin ne kadar bilgisiz ve temel bilgiler dışında birşey bilmediğini açık ve net ortaya koymakta.
Forumlarda boş beleş mesajlar yazmak yerine faydalı birşeyler ile ilgilenmeni öneririm.
Konuda son mesajım ne konu çığrından çıksın nede seviyemde olmayan insanlarla tartışmaya gireyim.İyi geceler uzman.
Ek olarak bu forumda aktif bir üye olmama sebeplerimin başında çok bilmiş sektördeki yeni genç arkadaşların bu şekilde mesajlar yazması :)