lostyazilim

Seo fiyatları ve Seo Firmaları

6 Mesajlar 1.812 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

geor geor Abi ip var ip bak.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Arama motorlarında üst sıralara çıkmak için yapılan çalışmalara seo denir. Seo firmaları işte burada devreye giriyorlar ve sizin yerinize seo işlerinizi yapıyorlar. Seo yaparken siteye uygun bir kaç anahtar kelime seçilir ve o kelimelere çalışmalar yoğunlaştırılır. Seo firmaları yaptıkları çalışmalarda bazı seo programlarını kullanarak veya manuel olarak yaptıkları tespitler sonucunda sitenin hatalarını veya daha uygun hale getirilmesi için gereken düzenlemeleri tespit ederler.

Forum tanıtımları, sosyal medya çalışmaları, imleme siteleri, dizinler, blog tanıtımları, yorumlar kullanılarak seo çalışmaları yapılır. Seo fiyatları seo firmasının yapacağı çalışmanın zorluğuna ve çalışmanın uzunluğuna göre artış gösterir. Oyun siteleri için seo, forum siteleri için seo, bloglar için seo, kelime bazlı seo ve daha bir çok türü vardır.

Google‘da üst sıralara çıkmak istiyorsanız uzun zamanlı çalışmalar yapmanız gerekebilir. Bu durumda sabır ve azim devreye girmelidir. Seo firmalarının avantaj yönlerinden birisi de sabırdır. Genelde müşteriler sabır kavramını, zamandan çalmak olarak yorumlarlar ama seo firmaları için sabır, çalışmaya harcanan zamanın her saniyesine verdiği emeğidir.

Arama motoru optimizasyonu için siz de bazı konularda kendini geliştirebilir ve en basit yolları uygulayabilirsiniz. Özgün ve sitenizin amacına uygun makaleler yazarak sitenize ziyaretçi çekebilirsiniz. Siteye ziyaretçi çekmek önemlidir ancak gelen ziyaretçiyi sitede tutamadıktan sonra bunun fazla önemi kalmıyor. Sitenize gelen ziyaretçiyi sitede tutmak için yazılarınızda samimiyet bulundurmalısınız.

Yazıma burada son veriyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Yazı : http://seosorulari.com/seo-fiyatlari-ve-seo-firmalari/
Can Tanesi

kişi bu mesajı beğendi.

Abi ip var ip bak..
wmaraci
reklam

SukruAK SukruAK akwebhostingi.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Veri merkezi Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 135 / 135
  • Ticaret 65, (%100)
Teşekkürler

faydalı bilgi

geor geor Abi ip var ip bak.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

cranbaries adlı üyeden alıntı

Teşekkürler

faydalı bilgi

Faydalı olabildiysem. ben teşekkür ederim.

Abi ip var ip bak..

Can Tanesi Can Tanesi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / K
  • Meslek ......
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 52 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Paylaşım için teşekkürler.

Merak ettiğim bir konu var yalnız.

Seo Optimizasyonu Uzmanı olduğunu dile getirenlerin sayısı gün geçtikçe artmakta.

Peki gerçek bir seo uzmanı ve olduğunu söyleyen seocuyu nasıl ayırdedebiliriz.

Ki kandırılmayalım.

Seoya yönelik makaleler birçok yerde paylaşılıyor.Uygulama safhası kanımca daha önemli

Bedelse Dünyaya Bir Türk,İşte O Türk '' Atatürk''
wmaraci
wmaraci

blyad blyad WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** S**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 1 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

Can Tanesi adlı üyeden alıntı

Paylaşım için teşekkürler.

Merak ettiğim bir konu var yalnız.

Seo Optimizasyonu Uzmanı olduğunu dile getirenlerin sayısı gün geçtikçe artmakta.

Peki gerçek bir seo uzmanı ve olduğunu söyleyen seocuyu nasıl ayırdedebiliriz.

Ki kandırılmayalım.

Seoya yönelik makaleler birçok yerde paylaşılıyor.Uygulama safhası kanımca daha önemli

Çok basit. SEOcu tipin kendi sitesini araştırarak işe başlayacaksın. Sorsan banlı siteyi dahi ilk sayfalara taşıyor bu arkadaşlar ama kendi sitelerinin pagerank 1 dahi değil. Anahtar kelime desen arama sonuçlarında esameleri bile okunmuyor.

Kendine hayrı olmayan adamlar kendilerine danışman, uzman gibi ünvanları uygun görüyorlar ahah. Şöyle bir bak etrafına nerede 3. dünya ülkesi vatandaşı var, alayı SEO uzmanı. Hintliler, Pakiler, Türkler vs.

Ben daha bugüne kadar bu işi hakkıyla yapana rastlamadım. Ezber bilgileri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. SEO dediğin olay mümkün olduğunca dikkat çekmeden olmalı. Yani sen 3 ay uykuda duran siteye birden 50 backlink bile alsan ve bunu 24 saat içinde yapsan dikkat çeker. Her şey manuel olacak ve zamana yayacaksın. Ben SEO uzmanı falan değilim ama mantığıma yatan bu.

Ben size şunu söyleyeyim, başarılı olmak için bana göre yalnızca 2 ayrı şart var:

Ya projeniz yaratıcı olacak: Facebook, Twitter, ekşi sözlük, sahibinden, yemek sepeti vs.

Ya da proje sıradan ise reklam çalışmalarına abanacaksınız. Kendinize güveniyorsanız uzun bir süre cepten yiyeceksiniz.

Ayrıca Türkiye'de her kulvarda kaliteli site açığı var. Yani düşünün bak Türkiye'nin en büyük forumu DH. Bu açıkların kapanmamasının tek nedeni de kısa sürede kazanayım mantığı. Bu mantık yüzünden aynı şeyleri anlatan binlerce site var piyasada, hiç birinin ekstra bir şey kattığı yok. Sonra da bu sitelerin sahipleri ağlıyorlar niye Adsense gelirim düşük diye. Adsense'in size para verdiğine şükredin.
Can Tanesi

kişi bu mesajı beğendi.

Can Tanesi Can Tanesi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / K
  • Meslek ......
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 52 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

blyad adlı üyeden alıntı

Çok basit. SEOcu tipin kendi sitesini araştırarak işe başlayacaksın. Sorsan banlı siteyi dahi ilk sayfalara taşıyor bu arkadaşlar ama kendi sitelerinin pagerank 1 dahi değil. Anahtar kelime desen arama sonuçlarında esameleri bile okunmuyor.

Kendine hayrı olmayan adamlar kendilerine danışman, uzman gibi ünvanları uygun görüyorlar ahah. Şöyle bir bak etrafına nerede 3. dünya ülkesi vatandaşı var, alayı SEO uzmanı. Hintliler, Pakiler, Türkler vs.

Ben daha bugüne kadar bu işi hakkıyla yapana rastlamadım. Ezber bilgileri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. SEO dediğin olay mümkün olduğunca dikkat çekmeden olmalı. Yani sen 3 ay uykuda duran siteye birden 50 backlink bile alsan ve bunu 24 saat içinde yapsan dikkat çeker. Her şey manuel olacak ve zamana yayacaksın. Ben SEO uzmanı falan değilim ama mantığıma yatan bu.

Ben size şunu söyleyeyim, başarılı olmak için bana göre yalnızca 2 ayrı şart var:

Ya projeniz yaratıcı olacak: Facebook, Twitter, ekşi sözlük, sahibinden, yemek sepeti vs.

Ya da proje sıradan ise reklam çalışmalarına abanacaksınız. Kendinize güveniyorsanız uzun bir süre cepten yiyeceksiniz.

Ayrıca Türkiye'de her kulvarda kaliteli site açığı var. Yani düşünün bak Türkiye'nin en büyük forumu DH. Bu açıkların kapanmamasının tek nedeni de kısa sürede kazanayım mantığı. Bu mantık yüzünden aynı şeyleri anlatan binlerce site var piyasada, hiç birinin ekstra bir şey kattığı yok. Sonra da bu sitelerin sahipleri ağlıyorlar niye Adsense gelirim düşük diye. Adsense'in size para verdiğine şükredin.

İçten,gerçekçi,analizci ve bilgilendirici yanıtınız için çok teşekkürler.

Bedelse Dünyaya Bir Türk,İşte O Türk '' Atatürk''
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al