wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba wm aracı uzmanları,
Benim yaklaşık 15 adet web sitem var.Bunun çoğunluğu temizlik üzerine.Ben şimdi bu siteler arasında link dağılımı yapmak istiyorum.Sanırım bunun adına çapraz lin deniliyor.Class C IP ayrı olan sadece 1 sitem var.Host ve firmasını ayrı almıştım.Sayın admin burak beyin bilgilendirmesi ile Class C IP ne işe yaradığını öğrendim.Uzun lafın kısası, Ben Class C IP ayrı olan siteye diğer sitelerimden link versemmi yararlı olur? Yoksa hepsi arasında link vererek ( çapraz link ) bununmu faydası olur?
Class C IP ayrı olan alan adım temizlikle alakalı ve gerçekden güzel bir domain.Lütfen seo için birşeyler yapmam gerekiyor.Bir sitememi ağırlık versem?
Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çapraz link çıkışı vermen yeterli.
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yani clas ip farklı olan sitemede diğer sitelerimede aynı linkleri koysam daha iyi olur demi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Class C IP de olan özel siten için eğer diğer 14 site spam içerikli değilse, yeni açılmış değilse, özgün ve en az 30 makale bulunuyorsa her birinde link verirsen Class C IP'de yer alan site güçlenecektir. Ama diğer siteler yeni ise pek fazla faydasını göreceğini zannetmiyorum. Onun dışında forumlarda tanıtım ve paravan blog (blogcu, blogger, wordpress.com) üzerinden Class C IP'de yer alan site için paravan blog oluşturup onları geliştirebilirsen hem bu paravan bloglar google'da yükselmiş olur hemde ana siteye verilecek olan link hedefine ulaşmış olur.