Burak adlı üyeden alıntı

Farklı class c ip adresleri arası çapraz link değişimi yapman daha iyi olur evet. Ayrıca ekleyeceğin linklerin sitenin konusu ile alakalı olmasıda önemli.

Not: Ip kontrolünü Class C IP Kontrolü aracı ile yapabilirsin.

Evet burak hocam, Bende dediklerinizi yaptım, ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.Hedefdeki sitemi ilk sıralara çıkarmamda yardımcı olacak bilgileri sağladığınız için çok çok teşekkürler ederim

Ek Olarak:

mesut adlı üyeden alıntı

Class C IP de olan özel siten için eğer diğer 14 site spam içerikli değilse, yeni açılmış değilse, özgün ve en az 30 makale bulunuyorsa her birinde link verirsen Class C IP'de yer alan site güçlenecektir. Ama diğer siteler yeni ise pek fazla faydasını göreceğini zannetmiyorum. Onun dışında forumlarda tanıtım ve paravan blog (blogcu, blogger, wordpress.com) üzerinden Class C IP'de yer alan site için paravan blog oluşturup onları geliştirebilirsen hem bu paravan bloglar google'da yükselmiş olur hemde ana siteye verilecek olan link hedefine ulaşmış olur.

Hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Bende dediğinizi yapacağım.Bu konuların seo için çok önemli olduğunu sizler sayesinde fark etdim.Bunca bilgi dolu yazılar yazmışsınız.Zahmet verdim sizlere.Çok teşekkür ederim.Çok sağolun.