bybolu adlı üyeden alıntı

Wermis oldugunuz Örnek Habersitesin´de Birden fazla etiket kullanilmis. Bukadar cok etiketin yayinlanmasi seo acisindan zararli degilmi Hocam.


Öncelikle ensonhaber otoriter bir site olduğu için spam yapsa bile kendisine ters etki etmez. Konuda vermek istediğim örnek şudur. Mesela toki kelimesine toki kelimesine tıkladığınız zaman toki dışında başka bir şey görmüyorsunuz. Yani diyelim haberi okuyan kişi toki ile ilgili diğer haberlere ulaşmak için Tıkladığında güncel olarak tarihine göre bütün toki haberlerini okuyabiliyor.


Yani diyelim süngerbob siteniz var sünger bob oyunları diye bir oyun girdiniz. Sünger bob etiketinde eğerki benten içerikleri yer alıyorsa bu zarardır.


Yani kısaca abartısız içerikle alakalı fazla uzun olmayan etiket...

Ayrıca tercübeden bahsetmiş arkadaşlar var. İsteyen dediklerimi kaale alır isteyen almaz. Yanlış birşeyler var ise yorum yazarak düzelttirebilirsiniz.

Diğer arkadaşa gelince sorunuza cevap vermek için makale yazmam gerekecek sanırım. Geniş kapsamlı cevap isteyen bir soru sormuşsunuz. Seoisleri.com inceleyebilirsiniz faydalı olur umarım