Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Alan adın yeni güvenlik duvarı kullanan bütün her yerde alan adın engelli bu etkiler
90 gün geçmeden belli olmaz.
Ayrıca bu üslup size çok şey kaybettirir.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnanılmaz gerçekten. Bakın sorununu açıklayamadın deyin anlarım. Yada biz anlamadık deyin onuda anlarım. Kimseyi suçlamıyorum ama benim derdim z konusunda yardım almak siz bana a konusunu açıklıyosunuz. Kusura bakmayında siz mahvettiniz. Bakın ben nasıl 1. Sıraya çıkarım demiyorum ancak siz bana sanki bunu sormuşum gibi uzman olmadan yazma diyorsunuz. Ben bunu tavsiye olarak değerlendirmiyorum bu arada direkt olarak hakaret iması burada. Sende yazdığım o yazıdan nasıl 1. Sıraya çıkarım anladıysan demek ki bende sorun var özür dilerim. Oysa ki ben orda gözüksün yeter ki gözüksün dilerse 10. Sayfada olsun yazmıştım
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Alan adın yeni güvenlik duvarı kullanan bütün her yerde alan adın engelli bu etkiler
90 gün geçmeden belli olmaz.
Ayrıca bu üslup size çok şey kaybettirir.
Aman yazma Mertcan hocam kendisi hakaret kabul eder (!)
Little things affect little minds.
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorunun anahtar kelimede sıralamada çıkmamak değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bak ben yanlış tarif etmiş olabilirim bu konuda hak veriyorum. Sorunum şu: ‘6 adımda backlink vs vs ‘ anahtar kelimesi
Bu anahtar kelimeyi googleda aradığımda benim ana sayfamda sadece yazının adı geçiyor olmasına rağmen google da olması ancak yazımın kendisinin googleda olmaması . Ayrıca google crawl etmiş gözüküyor site:uluhanbingoldag.com yazınca
Yani arama sonuçlarında o kadar anahtar kelime h etiketi seo uyumu vs yaptığım uluhanbingoldag.com/6-adimda... olan yazımın değilde sadece bu yazının title kısmı geçtiği için bile uluhanbingoldag.com sitesinin google da görünmesi anlamadığım konu
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu durum eski içeriklerin içinde mi geçerli yoksa sadece 6 adımda backlink yazısı için mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle ; bu olay sadece bunda var çünkü anahtar kelime rekabeti oldukça düşük ‘6’ olduğu için. Diğerleride mesela mobil uyumlu web sitesi nasıl olur en başta 2. 3. Sayfalarda çıkarken bi anda gözükmemeye başladı. Seo nedir nasıl yapılır mesela hiç gözükmedi. Ancak diğer yazılar normal gözüküyor zaten daha doğrusu o kadar aratmadım yani. Mesela seo başarısı ölçme 2. Sayfada çıkıyodu bence onunda anahtar kelime rekabeti yüksektir ama çıkınca çıkıyor demek ki yazılarımda çıkmayacak kadar kötü değil baya optimize edilmiş