Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım. Sitemde yazılarım arama motorlarında gözükmüyor. Lütfen çok basit cevaplar vermeden önce yazımı okuyun. Daha önce zor bir kelimede bunu denemiştim ‘seo nedir ne işe yarar’ anahtar kelimesinde sitem arama motorlarında gözükmesi. Yazımın seo performansı çok başarılı ve özgün içerik oluşturmuştum. Ayrıca search consolda herhangi bir sorun yoktu ve dizine ekle dedim ayrıca sitemap e dahil etmiştim. Arkadaşlar zoe bir kelime seçimi olduğunu söylediler bana saçma geldi çünkü zor bile olsa bence 10. Sırada çıkar yinede. Ama yinede kabul ettim. Geçenlerde ‘6 adımda backlink oluşturmanın yolu’ adlı yazımı paylaştım sırf anahtar kelimede çıkması için aynı şekilde search consol sitemap vs her şeyi yaptım. Ancak sitenin uzantısı yine gözükmüyor. Ancak sitenin sadece uluhanbingoldag.com domaininde yazan başlıktan dolayı sıralamada çıkıyor. Yani yine aslında uluhanbingoldag.com/6-adimda-backlink..... diye gözükmüyor. E ana sayfada sadece title gözükmesine rağmen sıralamaya giren postun kendi url si sıralamada değil inanılmaz saçma geliyo bana. Yazıma bakın bi yorumlayın lütfen bana yine zor kelime seçmişsin demeyin ana sayfada adı geçmesine rağmen arama motoruna 3. Sayfadan giriyor.
Yazım: https://uluhanbingoldag.com/6-adimda-backlink-geri-baglanti-almanin-yolu/
Not: arkadaşlar 25 e yakın yazım var ve anahtar kelimelerde sıra bulucularda 3-4 tane kelimede sayfam var
Not2: site:uluhanbingoldag.com yazınca sayfalar gözüküyor
Not3: seo press kullanıyorum her şeyi yeşil yapıyorum