-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende gayet hızlı açıldı. sayfa içleride dahil. pagespeed insight da hız puanı artmıyor bendede. gtmetrix pingdomda sayfanın hızlı olduğunu söylüyor (95-90).
tavsiyem başka aygıtlardan deneyin eğer hızlı açılıyorsa, bir sorun yok bence. işin uzmanlarının fikirleride önemli tabi
ek: sitenizin gtmetrixe göre hızı: 95 - 85
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ilk gördüğün sorun resimleri mümkünse webp formatında yayınlayın. Eğer sunucunuz litesppd cache eklentisini destekliyorsa bunu zaten yapıyor sizin ayarlarını yapmanız gerekmekte. Eğer webp formatına geçemiyorsanız resimleri siteye yüklemeden önce tinypng gibi sitelerden resimleri optimize edin öyle yükleyin. Resminizin bir tanesini bu siteden optimize ettim 128kb dan 54kb 'a kadar indi.
Siteniz fabebooktan aşırı bir şekilde js çekiyor. Ya bunların sayısını azaltın yada bunları cacheye dahil etmek için dns aramasını önceden getirin ve dns arama sayısını azaltın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
94087
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Autoptimize eklentisi kurulabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
VTAhmet adlı üyeden alıntı
Tespitleriniz için çok teşekkür ederim hocam.
Sunucum LiteSpeed destekliyor. Fakat bu litespeed ayarları dediğiniz kısım CPanel'den ayarladığımız kısım değil mi? Yoksa bir eklenti olarak bunu eklememiz mi gerekiyor siteye?
Facebook analiziniz için de teşekkür ederim. Çözmeye çalışacağım...
Tekrardan zaman ayırdığınız için çok teşekkürler.
hocam sunucunuz destekliyorsa wordpress litespeed eklentisini de sitenize yüklemeniz ve ayarlarını yapmanız gerekmekte. Yoksa yeterli verimi alamazsınız
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site hızlı açılıyor
Çınar Web - Profesyonel Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Litespeed Cache eklentisi yükleyin.
Autoptimize; Litespeed sunucuda First Byte Time problemine neden olur bu yüzden kullanmamanızı tavsiye ederim.
Önemli olan resimlerdir genelde. Mutlaka tüm resimleri optimize etmelisiniz; bunun için eklenti kullanmayın çünkü yüzeysel işlem yaparlar pek faydası olmaz. Tinypng sitesini kullanabilirsiniz mesela resim optimizasyonu için.
Eğer illa ki Pagespeed puanlarını yükseltmek istiyorum diyorsanız; Litespeed yanına Fast Velocity eklentisini kurabilirsiniz, hiç bir ayarı ile oynamayın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sitenizin hızı oldukça iyi dahası için uğraşarak bence yavaşlatırsınız sitenizi.
Açılışta 2 tane facebook kullanılmış biri footer de bu sayfa hızınızı ciddi şekilde aşağıya çeker onların ikisinide kaldırarak eklentisiz ikonlar koymanız site hızınızı daha cok yukseltecektir. Site hızınız adsenseyi etkilemez başvurunuzu yapabilirsiniz.
Cdn kurulumu bakmadım ama kurulu değilse kurmanızı tavsiye ederim ucretsiz bi cdn işinizi gorecektir ve dogru ayarları yapmanız dahilinse değerlerde ciddi bi fark alırsınız.
Bana göre sitenizde farklı bir sorun var tabiki bu benim düşüncem siz yada başka arkadaşlar buna katılmayabilirle. Sitenizde çift sidebar görüyorum. Sitenize her yüklenilen extra özellik soruguyu çoğaltır ve sitenizdeki sordu 100 üzerinde bunu tek sidebar a düşürüp denerseniz sorgu sayısı aşağıya düşeblilir.
Üstelik sitenizde aşagıta indikçe yan taraflar çok boş kalıyor tek sidebar kullanırsanız en azından 1 taraf boşa çeker ve ileriki dönemde orra reklam da atabilirsiniz.
Bu benim nacizane görüşüm en azından ben olsam öyle yapardım.
Birde logoya bi el atsanız mı acaba?
Onun haricinde gayet başarılı bir çalışma umarım muhaffak olup dilediğiniz yere gelebilrisiniz.
Saygılar
Muratcamoglu.com