Sitenizin hızı oldukça iyi dahası için uğraşarak bence yavaşlatırsınız sitenizi.

Açılışta 2 tane facebook kullanılmış biri footer de bu sayfa hızınızı ciddi şekilde aşağıya çeker onların ikisinide kaldırarak eklentisiz ikonlar koymanız site hızınızı daha cok yukseltecektir. Site hızınız adsenseyi etkilemez başvurunuzu yapabilirsiniz.

Cdn kurulumu bakmadım ama kurulu değilse kurmanızı tavsiye ederim ucretsiz bi cdn işinizi gorecektir ve dogru ayarları yapmanız dahilinse değerlerde ciddi bi fark alırsınız.

Bana göre sitenizde farklı bir sorun var tabiki bu benim düşüncem siz yada başka arkadaşlar buna katılmayabilirle. Sitenizde çift sidebar görüyorum. Sitenize her yüklenilen extra özellik soruguyu çoğaltır ve sitenizdeki sordu 100 üzerinde bunu tek sidebar a düşürüp denerseniz sorgu sayısı aşağıya düşeblilir.

Üstelik sitenizde aşagıta indikçe yan taraflar çok boş kalıyor tek sidebar kullanırsanız en azından 1 taraf boşa çeker ve ileriki dönemde orra reklam da atabilirsiniz.

Bu benim nacizane görüşüm en azından ben olsam öyle yapardım.

Birde logoya bi el atsanız mı acaba?

Onun haricinde gayet başarılı bir çalışma umarım muhaffak olup dilediğiniz yere gelebilrisiniz.

Saygılar