HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar eskiden kullandığım free sitem donersermayemutemeti.tr.gg sitem günde 800-1500 arası ziyaretçisi vardı.imzamdaki yeni siteyi açınca aşağıda belittiğim kodla bütün sayfalarımı imzamdaki linke yönlendirdim.2 ay bu boyle giiti 800 ziyaretçi yönlendiriyordu.ama 2 gündür ziyatçi sayısı 10 google sıramada maaş mutemet kelimesinde 1.ciydim şimdi yokum.
ama web yönetici araçlarından dizinlerim silinmemiş duruyor sandboxta da değilim.
neden boyle oldu. ? yönlendirme kodum şu
<script>
function KoddostuYonlendirme(){
document.write('Yönlendiriliyor...setTimeout(function(){location.href="http://www.memurmaasmutemeti.com/"},100)')
}
window.KoddostuYonlendirme;
KoddostuYonlendirme();
</script>
Sitemiz Sosyal Sorumluluk Projesidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yukarıdaki kodun dili olan Javascript hakkında pek bilgim yok, ancak domain değişikliğinde "301 Moved Permanently" yönlendirmesi yapmamanız durumunda eski alan adınızın sahip olduğu indeksler, sosyal paylaşımlar ve backlinkler vs. yeni alan adınıza etki etmezler. Yönlendirme çalışır, ancak Google botları 301 yönlendirmesi yapılmadığı için yeni alan adınıza farklı bir site gibi davranır ya da eski alan adınızın kayıtları yeni alan adınıza göre güncellenmezler.
Probleminizin kaynağı bu olabilir.
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tr.gg siterinde 301 yönlendirmesi mevcut değil
acaba googleye şikayetmi edildim bunu nasıl anlayabilirim
Sitemiz Sosyal Sorumluluk Projesidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şu aralar güncelleme gerçekleşti google tarafından.Bence senin sorununda bununla alakalı.Webmaster toolstan uyarı gelmişmi bi bak istersen.
uzayperformans.com