lostyazilim
tr.link

Sitem Aynı Yerde Çakılı Kaldı

8 Mesajlar 1.060 Okunma
lstbozum
tr.link

ThemeLove ThemeLove Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
İyi pazarlar,
benim celikraf.web.tr diye bir sitem var. Çelik raf kelimesinde 16. sıradan bir türlü yukarı getiremedim. Siteyi güncelledim, 20 tane kaliteli blog ve haber sitesinden hepsi özgün 300 kelimelik tanıtım yazısı aldım 20 gün önce. Yazıları günde birer tane olarak eklettim ama yok. Fazla olmasa da birkaç sosyal medya da paylaşım yaptım. Hala 16. sırada Ne önerirsiniz?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

wmaraci
reklam

teknoimage teknoimage Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 7 / 51
  • Ticaret 8, (%50)
Sen kelimeye değil alexa çalışmışsın :) onda baya düşmüşün sana tavsiyem kelime bazlı çalılş
Alan adınada biraz link gelsin

bunlara dikkat et

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

teknoimage adlı üyeden alıntı

Sen kelimeye değil alexa çalışmışsın :) onda baya düşmüşün sana tavsiyem kelime bazlı çalılş
Alan adınada biraz link gelsin

bunlara dikkat et

cevap için teşekkürler dostum, http://www.aksaraymedya.com/celik-raf-depolama-sistemleri-13757h.htm gibi 20 tane kaliteli siteden kelimelere yönelik link aldım. Kelime bazlı çalışmak bu değil mi zaten?

• Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 7 / 51
  • Ticaret 8, (%50)
Bak şimdi sitene gelen tüm linkeler kelime bazlı olamaz birazda siteye direk link almalısın yoksa google bunun doğal olmadığını anlar ve seni olduğun
yer 20 gün boyunca kitler ve siteni incelemeye alır sonrada kendini ilk 200 zor görürsün :)
Seo Yapacaksın ama dogal gözükecek bütün linkler kelimeye gelmesi abest olur oran %30 dur yaptıgın seonun %30 u kelime digerleri site adı yada algoritmalar olmak zorunda

wmaraci
wmaraci

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Aldığın linkleri çeşitlendirmeye özen göster, sosyal paylaşımlara biraz daha önem ver. Etkisini gösterir kısa zamanda.

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

Bak şimdi sitene gelen tüm linkeler kelime bazlı olamaz birazda siteye direk link almalısın yoksa google bunun doğal olmadığını anlar ve seni olduğun
yer 20 gün boyunca kitler ve siteni incelemeye alır sonrada kendini ilk 200 zor görürsün :)
Seo Yapacaksın ama dogal gözükecek bütün linkler kelimeye gelmesi abest olur oran %30 dur yaptıgın seonun %30 u kelime digerleri site adı yada algoritmalar olmak zorunda

Anladım dostum,

http://www.aksaraymedya.com/celik-raf-depolama-sistemleri-13757h.htm

burada yazının sonunda da anasayfaya link verdim ama anahtar kelimelere 3 yazıda bir link vereyim diyosun yani öle mi?

• Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 7 / 51
  • Ticaret 8, (%50)
yok her yazıda var ama deigişk gelimelerler sitene yönlendir devamı için tıklayın gibi ? yada ilgili makale için link gibi bir sürü algoritme kullanabilirsin

Ek Olarak: ve her yazıya abartılı begeni kasma :D yazık 15-20 geçmesin :D begeni veya paylaşım ilk 2 ay için

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Aldığın linkleri çeşitlendirmeye özen göster, sosyal paylaşımlara biraz daha önem ver. Etkisini gösterir kısa zamanda.

teşekkürler dostum, çelik raf kilit kelimem ama nasıl çeşitlendireyim ki bunu :) metal raf, sağlam çelik raf, kaliteli çelik raf, çelik depo rafı gibi mi?

Ek Olarak:

yok her yazıda var ama deigişk gelimelerler sitene yönlendir devamı için tıklayın gibi ? yada ilgili makale için link gibi bir sürü algoritme kullanabilirsin

Ek Olarak: ve her yazıya abartılı begeni kasma :D yazık 15-20 geçmesin :D begeni veya paylaşım ilk 2 ay için

beğeni kasma derken yazıların altındaki facebook beğen olayını mı diyosun? O konuda hiç beğeni olayını kullanmadım açıkçası..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al