-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web coder
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iyi akşamlar arkadaşlar umarım bana yardımcı olursunuz.
x adlı sitenin webmaster ıyım bu gün google de anakelimesi izmir seyirtepe olan sitemde çıkmadıgını gördüm. Sebebi nedir neden kaynaklı olabilir.
site 2 yıllıktır backlink sayısı 253 dür alexa backlink i 16 dır .İç düzeni seo ya uyumludur. Cezamı aldım yoksa dalgalanma mı var çok acil bu soruya cevap alıp düzenlemeler yapmam gerkiyor ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Google tarafından ban yemişsiniz.
info:izmirseyirtepe.com şeklinde aratınca da siteniz gelmemekte. Geçmiş olsun.
Ekleme: Backlink sayınız 253 değil 1 gözüküyor.
zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk sıraya çıkma hevesi ile uygunsuz yollara başvurmuşsunuz demekki :) Kuralların dışına çıkmışsınız yani :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web coder
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ban yedi ise site nasıl eski haline getirebilrim. Site gerçekten çok önemli ..Ve kısa zamanda
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaptığın işleri google bir bir anlatıktan sonra, yapmış olduğunu işten pişmalık gibi bir yazı yazıp yolamanız ve yaptığını işlemleri geri silip imkan varsa onları kaldırıp seo uygun bir yapı sitenizi yapılandıran ve daha sonra yeniden değerlendirme istediği gönderin eğer uygun görülürse 2 hafta içerisinde yada 1 hafta, olmasa 2 yada 3 ayı bulur açılmas. Ama muhakak yaptığınız hataları belirtmeli ve kaldırmanız lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web coder
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yeniden değerlendirme formu gönderdim sitem iç seo olarak kusursuz bir tane bile çalıntı içerik yoktu hepsini kendim yazdım. nasıl banlandı anlamış değilim
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web coder
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
URL Hataları
32 Bulunamadı bulunmayan sayfalara bakıyorum benim ile hiç alakası yok hakkimizda.php tarzında sayfalar var benim sitem .aspx url hataları yüzünden gösterimden kaldırılmış olabilri mi birde sayfam düğün mekanları yazındca bir sayfası çıkyor diğerleri ortada yok ne yapabilrim.
Ek Olarak: bu konuda gerçekten bilgisi olan yok sanırım....
Ek Olarak: bu sorundan nasıl kurtulabilrim bilgisi olan varmı site:www.izmirseyirtepe.com yazınca site çıkıyor nasıl olacak bir bilgi verseniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web coder
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar bir çözüm yolu önerecek olan yok mu . bu araada webmaster tools da garip garip url hataları geliyor sitem asp.net ama php arama sayfaları xml dosyaları hataları alıyorum. ref saldırısı yemiş olabilrmiyim. çözüm oalrak ne önerirsiniz.