-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
merhaba arkadaşlar site haritasını online sitemap yapılan sitelerden yaptım google a gönderdim ama uyarı verdi. tam olarak verdiği uyarı;
Site Haritanızdaki URL'lerden birini test ederken, bazı URL'lerin başka konumlara yönlendirildiğini tespit ettik. Site Haritanızın başka bir URL'ye yönlendirmek yerine son hedefe (yönlendirme hedefine) giden URL'ler içermesini öneririz.
ne yapmam gerekiyor nereden sitemap yapabilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba siteniz wordpress tabanlı ise all in seo park kurup seo genel ayarlarınızı ayarladıktan sonra xml site haritasını ayarlayıp site haritanızı olustura bilirsiniz all in seo park ın olusturdugu sitemap herzaman en iyisidir bu eklentiyi kulanırken yukarda tuba hanımın söylemiş oldugu eklentiyde kurarsan sitemap cakısması olucaktır ve siten index almayacaktır bunlardan sadece birini kulanmalısın saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
wordpress sitemap eklentisini kullanın ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba tuba hanım all in seo park herzaman iyidir ve üstüne seo eklentisi yoktur ücretsiz sürümünde bulunanların hepsini kulandıgınız taktirde siteleriniz ucar zaten kısa süre sonra video sitemap da güncelleyecek onun içinde ayrı bir ekleti kurmaya gerek kalmayacak insanlar bilmedigi için bu hatayı çok yapıyor ikisini aynı anda kulanıyor sonra site çöp yani googlenin ulasamadıgı site oluyor bizler kendi ellerimiz maf ediyoruz sitelerimizi iyi olsun ilk sırada olsun diye eklenti çölügüne dönüştürüyoruz sonuc site yavaslıyor verimi olmuyor alexa gerilemeye baslıyor yavas siteyi googlede sevmiyor sonrada ben sıralamada yokum diyim mız mızlanmaya baslıyoruz... ben sahsım adına sitelerim ileri dercede iyi hem alexa hemde saniyede index alan siteler yaptım ve yapıyorum bunun tek görsel sebebi eklentileri biliyorum ve ne işe yaradıklarını anlayarak yapıyor olmam 7 ekleti var benim tüm sitelerimde bunların gerisini kulanmam bukadar kulanan insan var ben neden kulanayım :D sitemap cok öenemli birsey googlenin navigasyon aletidir bunuda ek bilgi olarak vermek istedim saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu