wmaraci reklam
tr.link

Sitenin linksiz adresi (<a href=""> olmadan) ne kadar fayda sağlar?

12 Mesajlar 2.558 Okunma
acebozum
tr.link

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
index almayan yani link niteliği taşımayan urler google gözünde değeri yüksektir. bu olay örgüsü tamamen özgünlük taşımaktadır. size bir kaç örnekle açıklamak isterim

seo konusunda bir yazı yazdığımızı farz edelim çeşitli yerli/yabancı kaynaklardan yararlandık diyelim. makalemizin altına yararlanmış kaynaklar kısmına siteismi.com yazdık geçtik link vermedik. siz sanmayın ki link vermediğiniz site google gözünde bir anlam ifade etmiyor gayet de etki ediyor. bu olguyla oluşmuş linklerin değeri o kadar yüksektir ki siteye doğallık kazandırmaktadır.

sitenin başlığına , yukarıda yaptığım gibi sitenin ismini geçirmem bu olguyu destekler. peki bunları yaptık diyelim nasıl ölçeriz derseniz google'a arama yapmak için aşağıda vereceğim bilgileri kendinize göre düzenleyip aratın ve bu olgudan ne kadar sayı kazanmışsınız öğrenin

"pekmezgibi.blogspot.com" -site: pekmezgibi.blogspot.com

sağlıcakla

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
googleasistan
reklam

eTrade eTrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 11 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Dediğini anladım ve katılıyorum fakat yaptırdığın aramayla bunu ölçemeyiz. Çünkü sıradan bir kelime katarı araması yaptırmış oldun. Link olarak aranmadığından "kağıt helva" aramasıyla arasında seo açısından bir değer farkı olmadı.

Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al