-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adresim bazı sitelerde sadece linksiz düz text olarak (site-ismi.com) geçiyor. Bu bana google ve diğerlerinde ne fayda sağlar?
EK Soru: Peki bunun için 1. sıradaki makalenizin kopyalanmasını gözardı eder miydiniz? Bunun o makaleye zararı olur mu? İçinde linksiz adres var. Cevap veriken google'ın politikalarının gizli olduğunu ve burada yazacaklarınızın tahmin-deneyimden ibaret olduğunu unutmayın lütfen.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Değiştiriyorum sorum 3w gibi algılanmış.
Linkisiz adresle kasıt: Bu bilgiyi wmaraci.com adresinde bulabilirsiniz.
Link kodlu kullanım: Bu bilgiyi
wmaraci.com adresinde bulabilirsiniz.
Arasındaki değer farkı...
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dediğin şekilde trustranka faydası var. haricinde bilinen bir faydası yok sanırım. yani vardırda ben duymadım en azından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
nakliyat
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bencede faydası yok. web yönetici araçlarınzda bunu düzenleyebilirsiniz...
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Açıkçası ben faydasının olduğunu düşünüyorum. Google çok büyük bir arama motoru. Elbet bunu da hesaba katmıştır.
Sonuçta google için önemli olan bir sitenin ne kadar popüler olduğunu bulmak. Çünkü o site eğer popülerse insanlar tarafından seviliyor ve yararlı bilgilere sahip demektir. İnsanlar tarafından sevilen siteyi google'da sever. Düz mantık.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
BySeco
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim bu yönde derin şüphelerim var, bir çok SEO uzmanı "siteismi.com" şeklinde bağlantısız url geçmesinin faydalı olduğunu savunuyor. Ancak şöyle bir durum da var örneğin bizim sitemiz "laptop.com" olsun. Eğer bağlantısız url geçmesinin faydası olsaydı "ucuzlaptop.com" urlsi geçse bile bizim sitemiz buradan fayda sağlardı. Bu durumda hiç mantıklı değil. Bu konu hakkında fikirleriniz nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yok bu doğru değil. Çünkü övülüp şişirilen bir seo (uzmanı olmamama rağmen yetersiz bulduğum) kitabında google'ın birleşik isimleri ayıramadığı dolayısıyla site-ismi.com şeklinde isim alınması gerektiği savunuluyordu. Zinhar yalan! Benim site ismim üç birleşik kelimeden meydana gelmesine rağmen google bunları tek tek ayırıp arandığında kalın harflerle gösterip sıralamada kullanıyor.
Diyelim gelen arama "site" olsun. Site adresim aramada şu şekilde analiz edilmiş olarak görüntüleniyor; www.sitehaberkaynagi.com
Google sitehaberkaynagi.com ile obursitehaberkaynagi.com'u hiçbir şekilde karıştırmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Faydası olabileceği kanaatindeyim. yani birleşik olarak siteadi.com şeklinde ise, kesinlikle bunu tarayacaktır spider kardeşler, ama şöyle bir şey var, referans olarak almayacaklardır zannımca, yani yönlendirme kabul etmeyeceklerdir.
Ancak link olduğunu fark edeceği kanaatindeyim. lakin siteadi. com şeklinde felansa bunu link görmeyebilir. ama birleşikse, görür. çünkü googlein tarayıcısı chrome bile siteadi.com u seçip sağ tuşa bastığınızda link olduğunu algılayıp, menü de siteadi.com adresine git gibi bir seçenek sunuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-