lostyazilim

Sitenizin tüm seo sorunlarını bu başlık altında yanıtlıyorum

876 Mesajlar 171.950 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)
Hocam şimdi bir sorum olacak örneğin
blogger , tr.gg(ne kadar doğrudur bilmiyorum ama farklılık açısından ) Bunlardan ikişer tane açtık, Günde 1 tane olmak üzere 1 hafta boyunca içerik girdik ve 1 haftada index almasını bekledik pingledik vs. sonra bunlardan direk ana siteye makale içi backlink almamızmı doğru olur? Yoksa mesela blogger1'den tr.gg1'e tr.gg1'den blogger2'ye ve blogger2'den tr.gg'2 ye backlink verdik konularıyla alakalı makale içince ve eon sonundada tr.gg2'ye ana sitemizle ilgili makale yazarak backlink verdik hangisi daha dogru ve etkili olur hocam. Tr.gg örnektir ben farklılık olsun diye dedim yoksa tumblr vs olabilir biraz karışık oldu gibi ama hocam bu konuyu cidden çok merak ediyorum.
Veya bu 4 sitede ayrı ayrı makaleler ile sitemize backlink vermekmi doğrudur hocam ?
(Siteler, ana sitemizin konusunun etrafında sitelerdir)

boş çuval dik durmaz
wmaraci
reklam

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)

AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

İç sayfalarda oyun hakkında bilgi verdiğin yazılarda, oyun kelimesini, anadomaine linkle, yani oyun kelimesine basıldığında ana domaine gitsin

Anladığım kadarı ile yazıyı yazdıktan sonra oyun kelimesini ana sayfaya mı ekleyeceğim, hala pek kavrayamadım?

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
erkolay.com sitemde 10 adet w3 html hatası mevcut.

Çoğunluğu Facebook beğen düğmesinden kaynaklanıyor.

w3 Validator linki: http://validator.w3.org/check?uri=http://erkolay.com&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Nasıl giderilebilir?

indirbak indirbak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek memur
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ben de yardım almak istiyorum. indirbak sitem bence hak ettiği yerde değil. Sizce ne tür çalışma yapmam lazım.

wmaraci
wmaraci

lonely2134 lonely2134 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

KobraFighterTR adlı üyeden alıntı

İlk ben danışayım o zaman.

İmzamda ekli olan site %100 özgün içerik ve PR2 değerinde. Kelimemde 6. sıradayken şimdi 3. sayfaya düştüm + hitim %40 düştü. Sorunu ne olabilir ?

Merhaba arkadaşım acaba yazmaya ara verdiğin dönemler oldu mu? Bazen sürekli güncel olan sitemize bir veya iki hafta ara verdiğimizde kelimede düşüş mümkündür. Bide kelimenin arama hacmi ne kadar öğrenebilir miyim? kelime hacmi yüksek olan kelimelerde çabuk düşüşler yaşanabilmektedir.

Marka Tescil

KobraFighterTR KobraFighterTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 31 / 13
  • Ticaret 3, (%100)

lonely2134 adlı üyeden alıntı

Merhaba arkadaşım acaba yazmaya ara verdiğin dönemler oldu mu? Bazen sürekli güncel olan sitemize bir veya iki hafta ara verdiğimizde kelimede düşüş mümkündür. Bide kelimenin arama hacmi ne kadar öğrenebilir miyim? kelime hacmi yüksek olan kelimelerde çabuk düşüşler yaşanabilmektedir.

2 günde bir özgün yazı yayınlıyordum hocam. Genel aranma hacmi 14.800 kelimenin.
1 backlink satın aldım tekrar eski sırasını aldı hocam şu an.

asimox asimox Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 5 / 1
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba, ben sitemde tek bir kelime değilde 4-5 tane kelimeyi yükseltmeye çalışıyorum. Bazıları hatta 5. sıralarda ama bu doğru mu yoksa tek bir kelimeye mi odaklansam? Birde benim pr3 şuan arttırmanın belli bir yolu var mı kısaca bahsetseniz yeter?

lonely2134 lonely2134 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

asimox adlı üyeden alıntı

Merhaba, ben sitemde tek bir kelime değilde 4-5 tane kelimeyi yükseltmeye çalışıyorum. Bazıları hatta 5. sıralarda ama bu doğru mu yoksa tek bir kelimeye mi odaklansam? Birde benim pr3 şuan arttırmanın belli bir yolu var mı kısaca bahsetseniz yeter?

Pagerank kısmını biraz daha araştırman lazım bazı etkenler elbetteki vardır. Tek bir kelimeye yoğunlaş.... Anchor Texti sık kullan, Vikipedia da içerik paylaş link ver
Ayrıca blog spot ve blogcuda mutlaka o içerik ile ilgili bişiler paylaş ve link al... Sadece otoriter backlink al(edu ve gov), Başkabişi yapman gerekmiyor 1 hafta bu dediklerimi yap bak nasıl yükseleceksin

Ek Olarak:

KobraFighterTR adlı üyeden alıntı

2 günde bir özgün yazı yayınlıyordum hocam. Genel aranma hacmi 14.800 kelimenin.
1 backlink satın aldım tekrar eski sırasını aldı hocam şu an.

Sıranızı aldıysanız hayırlı olsun hocam :)

Ek Olarak:

Marka Tescil

myfajans myfajans WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
sitem 2 inci sıradaydı devamlı google şu aralar güncelleme yaptığı için ve benim ilgilenmediğim dönemde birde backlinklerin bazılarının kalkması neticesinde site 6 ıncı sıraya geriledi sonra backlink aldık 4 e yükseldik güncelleme yapmaya devam ettim sonra hacklink aldık pr8 siteden ertesi gün site gümledi tüm aramalarda 6 ıncı ve 7 inci sayfalara düştü sandboxa düşmedi ama site geriledi pr8 linki kaldırdım sonra hacklinki daha doğrusu bir kaç güncelleme yaptım sitemde ileri gitmesini bekliyorum birde webmaster tools tan kalite sorunu gibi bir mesaj geldi geri bildirimde bulundum sitem anasayfaya geri gelmesi ne kadar sürer yada gelir mi tekrar?

KobraFighterTR KobraFighterTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 31 / 13
  • Ticaret 3, (%100)

myfajans adlı üyeden alıntı

sitem 2 inci sıradaydı devamlı google şu aralar güncelleme yaptığı için ve benim ilgilenmediğim dönemde birde backlinklerin bazılarının kalkması neticesinde site 6 ıncı sıraya geriledi sonra backlink aldık 4 e yükseldik güncelleme yapmaya devam ettim sonra hacklink aldık pr8 siteden ertesi gün site gümledi tüm aramalarda 6 ıncı ve 7 inci sayfalara düştü sandboxa düşmedi ama site geriledi pr8 linki kaldırdım sonra hacklinki daha doğrusu bir kaç güncelleme yaptım sitemde ileri gitmesini bekliyorum birde webmaster tools tan kalite sorunu gibi bir mesaj geldi geri bildirimde bulundum sitem anasayfaya geri gelmesi ne kadar sürer yada gelir mi tekrar?

Hocam böyle birşey benimde başıma geldi bugün. Dün bir makale yayınladım 945 kelimelik tamamen özgün bir makale, dün akşam "pc sistem tavsiyesi" kelimesinde 9. sıradaydı bugün öğleden sonra 3. sayfaya fırladı. Geçmiş olsun inş düzelir hocam.

wmaraci
Konuyu toplam 11 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 11 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al