Sitenizin tüm seo sorunlarını bu başlık altında yanıtlıyorum |
876 Mesajlar | 172.657 Okunma |
AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı
Düşünceniz bana iyi hissettirdi teşekkür ederim. Wmaracı sebebi ile bu kadar uzun sürdü ve sürüyor. Kalite önemli olan, fikir dayanışma vs vs. Türkiye’de forumlar bitme noktasında. Biraz taşın altına elimizi koymak gerek. Türkiye’nin en büyük forumlarına bakın, yabancı kişiler dalga geçiyor. Kötü ama haklılar. Birçok forumda insanlar fikirlerini paylaşmaya korkuyor artık. Konulara anlamlı yorumlar yerine içi boş mesajlar yağıyor. Büyük forumlar Türkiye’nin gururu olmalı yabancılara karşı. Bakın biz neleri tartışıyoruz diyebilmeliyiz. Her mesajımız dünyaya açık herkes tarafından okunuyor. Biz, yabancı forumlardan bilgi ediniyoruz genel webmaster veya ilgilileri kastediyorum. Ben dilerim ki yabancılar bizim forumlarımızın çevirisini yapsın. Bu çok zor değil. Benim elimden gelen bilgiyi paylaşıma açmaktı onu yapıyorum. Diğerinin elinden bilgiyi açmak gelmese bile, destek adına reklamlara tıklayabilir bir kere de olsa. Anlamlı yorumlarda bulunabilir. Dışarıdan okuyorsan bu yazıları iki dakika ayrılıp siteye üye olunabilir. Herkesin elinden muhakkak bir şey gelir. Yeter ki amacınız tek olmasın. Ne alırsam kar değil, ne alırsam ve ne yardımım dokunursa kardır diyebilmek önemli. Sorunuz düşüncemi belirtmek için vesile oldu, bu yüzden genele düşüncemi belirttim.AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı