-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar forumlarda satılan tumblr backlinkler işe yarıyor mu kullanıp da yararını veya zararını gördüm diyen var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hızlı index alır siten sadece
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
düzenli olarak alım yapıyorum. Anlık gelen hitin yanında
+indeks hızı artıyor
+kelime de yükselme oluyor.
Fakat yükselmeyi çok beklemeyin. 200 tumblr backlink alıp 20 sıra atlama gibi bir durum yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kendi PBN'ni kurup onları güçlendirip istediğin kadar geri bağlantı alabilirsin etkisi illaki olacaktır :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Site indexi ve sitenin kalitesi gibi konularda düzgün kullanılabilirse işe yarar. Bir nevi Google bunu tavsiye olarak algılar.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
Kings
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
20 gün önce 50 tl paket satın aldım forumdan.
1.kesinlikle tumblrdan bir etkileşim beklemeyin (hit anlamında)
2.alexa değerleriniz değişmez
3.hitiniz asla artmaz
wmaraci.com'a yeni üye oldum 15 20 hizmet satın aldım paramın çöpe gittiği tek hizmet türü tumblr backlink tavsiye etmem oun yerine kesinlikle kaliteli tanıtım yazısı satın alın
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saolun cevaplar için.Onun yerine tanıtım yazısı almayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ekonomi
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiçbir işe yaramaz ama siz kendi tumblr bloğunuzu kurup arada bir paylaşım yapmanız yararınıza olacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
bilgisayar teknisyeni
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
parasız hizmetlerde mevcut, imzamda ki linke bir bakin
blonde-lovers.com kaliteli makalelerinizi ucretsiz yayinlayin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Üye olduğum tarihten bu yana 200den fazla iş yaptim bircok kurumsal firmaya ve seoculara dahi hizmet verdim. Link alacağınız bloglar kaliteli yillanmis ve özenle kasılmıs bloglar ise kaliteli bir siteye link vermek kadar etkisi olacaktır.
Lakin
Backlink nedir sosyal imleme nedir bilmiyorsanız once bunları öğrenmeniz şart
Siteniz onedio benzeri bir site değil ise Hit kesinlikle gelmez gelse dahi 3 5 hit gelir. Onun harici index artişi alexa da düsüs ve ozellikle kelime yukselisine çok etkilidir.
Fakat 400 link ile 200den 50ye inmeyi tabii ki beklemeyin. Ana kelimeleri belirleyin 4 5 adeti gecmesin ve bunlar üzerine yogun link alin bu linkleri 10 15 güne yaydirarak yapin sürekli sinyal gönderin yani linkler dofollow olsun.
Bunun harici kaliteli tumblr bloglara footer link de verilebiliyor bu linkler de cok etkili oluyor.
Tabii vereceginiz 30 50 100tl ile uçuk şeyler beklemeyin yani 150.siradan ilk 3e 5e kimse sizi sadece backlinkle sokamaz. Site seo kelime yukselmesi alexa bunlarin hepsi bir bütündür.
Seo nedir
Backlink nedir
Sosyal imleme nedir
Bunlari bilen biri tumblr backlink aliyordur zaten ben tumblr basta olmak uzere twitter pinterest ve diğer tüm sosyal medyalardan link sağlıyorum hafta da ortalama 5 6 adet mega paket alan müşterilerim oluyor.
Ve bu kisiler bilgili donanimli kisiler oluyor. Demem o ki linki nereden aldiginiz niçin aldiginiz cok önemli.
Backlink nedir bunu bilmeyen biri asla ama asla calismadan memnun olmayacaktir.
Ülkemin insani bilirsiniz 50 tl verip 1.siraya cikmak ister. Yabanci forumlardan veya ingilizceniz varsa baska kaynaklardan tumblr backlinkin faydalarini arastirabilirsiniz.
Ek olarak kimse size ne seo da ne backlinkte %100 garanti veremez veren kişi ya dunyanin veya trnin 1 numarasidir ya da dolandiricidir. Ha bide uçuk ücretler talep eder. 30 40 50 100tl ile belli bir seviyeye gelir siteniz tumblr linkle.
Söyle düsunün oyundaki bir karaktersiniz silahiniz herseyiniz tam fakat yetenekleriniz kısitlı sosyal medya linkleme bu yetenekleri geliştiriyor bu sayede daha fazla kill alabiliyor karakter :) ama silahiniz iyi değilse zirhiniz zayifsa tecrübeniz az ise ne yapsaniz boş.
Hepsi bir bütün.
4 kişi bu mesajı beğendi.