Üye olduğum tarihten bu yana 200den fazla iş yaptim bircok kurumsal firmaya ve seoculara dahi hizmet verdim. Link alacağınız bloglar kaliteli yillanmis ve özenle kasılmıs bloglar ise kaliteli bir siteye link vermek kadar etkisi olacaktır.

Lakin

Backlink nedir sosyal imleme nedir bilmiyorsanız once bunları öğrenmeniz şart

Siteniz onedio benzeri bir site değil ise Hit kesinlikle gelmez gelse dahi 3 5 hit gelir. Onun harici index artişi alexa da düsüs ve ozellikle kelime yukselisine çok etkilidir.

Fakat 400 link ile 200den 50ye inmeyi tabii ki beklemeyin. Ana kelimeleri belirleyin 4 5 adeti gecmesin ve bunlar üzerine yogun link alin bu linkleri 10 15 güne yaydirarak yapin sürekli sinyal gönderin yani linkler dofollow olsun.

Bunun harici kaliteli tumblr bloglara footer link de verilebiliyor bu linkler de cok etkili oluyor.

Tabii vereceginiz 30 50 100tl ile uçuk şeyler beklemeyin yani 150.siradan ilk 3e 5e kimse sizi sadece backlinkle sokamaz. Site seo kelime yukselmesi alexa bunlarin hepsi bir bütündür.

Seo nedir
Backlink nedir
Sosyal imleme nedir
Bunlari bilen biri tumblr backlink aliyordur zaten ben tumblr basta olmak uzere twitter pinterest ve diğer tüm sosyal medyalardan link sağlıyorum hafta da ortalama 5 6 adet mega paket alan müşterilerim oluyor.

Ve bu kisiler bilgili donanimli kisiler oluyor. Demem o ki linki nereden aldiginiz niçin aldiginiz cok önemli.

Backlink nedir bunu bilmeyen biri asla ama asla calismadan memnun olmayacaktir.

Ülkemin insani bilirsiniz 50 tl verip 1.siraya cikmak ister. Yabanci forumlardan veya ingilizceniz varsa baska kaynaklardan tumblr backlinkin faydalarini arastirabilirsiniz.

Ek olarak kimse size ne seo da ne backlinkte %100 garanti veremez veren kişi ya dunyanin veya trnin 1 numarasidir ya da dolandiricidir. Ha bide uçuk ücretler talep eder. 30 40 50 100tl ile belli bir seviyeye gelir siteniz tumblr linkle.

Söyle düsunün oyundaki bir karaktersiniz silahiniz herseyiniz tam fakat yetenekleriniz kısitlı sosyal medya linkleme bu yetenekleri geliştiriyor bu sayede daha fazla kill alabiliyor karakter :) ama silahiniz iyi değilse zirhiniz zayifsa tecrübeniz az ise ne yapsaniz boş.

Hepsi bir bütün.