-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Cep telefonu kelimesin de ilerleyemezsiniz. Anahtar diğer benzeri aranma hacimlerine yüklenmelisiniz. Bknz: Cep telefonu kelimesi yerine tamiri, özellikleri, ekran, kılıf vb aranma hacimli keywords kelimelere yüklenebilirsiniz. Yeni bir domain için bütçeniz yoksa o kelimede sizi barindirmazlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
TEŞEKKÜR EDERİM sadece o örnek anahtar kelimeydi sorum ise farklıydı galiba anlaşamadık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Önemli olan o kelimeleri başlık olarak yazmak değildir, yapacağınız çalışma önemlidir. Örnek veriyorum;
xxxx.com diye bir siteniz var, siteye içerik eklerken xxxx modelleri, xxxx markaları, xxxx ürünleri burada sitenize yapacağınız çalışmalar eğer alt kategoriye ise mesela, tanıtım yazısı aldınız 10 tane ve bu tanıtım yazısında xxxx.com/xxxx-modelleri kategorisine link verirseniz o kategori daha güçlü olur. başka bir kategoriyi ele alarak çalışma yapsanız o kategori güçlü olur.
Şu var, Ana sayfaya çalışma yapıldığında anahtar kelimelerini Wordpress alt yapısını kullanıyorsan, eklentilerden All in seo Pack yada yoast seo'yu kullanarak istediğin kelimeleri ekledikten sonra zaten ana sayfa güçlü olduğu için o kelimelerden de ön saflarda görünecektir.
Aslında SEO çalışmasında yapılması gerekenleri kendi kafanızdan değil de, uzman bir seo firmasından destek alarak yapabilirsiniz. Öncelikle Alt sayfalara mı seo yapılmalı, Ana siteye mi derseniz bana göre önce alt sayfalaradır.
Ana sayfaya çalışma yapılabilmesi için Şahsi görüşüm; Minimum 1k içerik barındırmalısınız :) 5k İndex sayınız olması gerekir :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
M** B**
-