lostyazilim

WMAracı Sıra Bulucu

11 Mesajlar 8.071 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mansonmc mansonmc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba

Konuyu doğru yere mi açtım? bilmiyorum ama sorumu dikkate alıp cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Benim haftalık olarak yaklaşık farklı sitelerin toplamda 500 600 kelimenin google da sırasını kontrol etmem gerekiyor ve bu işlemi wmaraci nin sıra bulucu uygulaması ile yapmak istiyorum ancak premium üyelik almam gerekiyor. Ben sadece sınırsız sorgulama yapmak istiyorum kelimeleri kayıt etmek istemiyorum. Sizce bunun için bana "Gümüş Üyelik" yeterli olur mu?

Bilgilendirecek olan arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.
lostarz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

exorcist26 exorcist26 Türkçe Öğretmeni Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Türkçe Öğretmeni
  • Konum Van
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 388
  • Beğeniler 37 / 78
  • Ticaret 25, (%100)
Tek tek arama yapmak sizin için oldukça zor olur aşağıdaki uygulama ile tüm kelimelerinizi kaydetip tek tıkla tüm sıralarınızı öğrenebilirsiniz. Uygulama ücretsiz.

http://www.cleverstat.com/googlemon.exe

• Üyelik 30.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Bu programı biliyorum ancak doğru sonuç vermiyor ve bayağı bir yavaş işliyor. Tek tek sonuç aramak benim için problem değil. Premium Üyeliklerden "Gümüş Üyelik " alsam yeterli olur mu? acaba
SeoAmo

kişi bu mesajı beğendi.

HiddeNKinG HiddeNKinG MIUI Türkiye Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Uçak Müh.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 48 / 48
  • Ticaret 54, (%100)
yeterli olur

wmaraci
wmaraci

Dreamcool Dreamcool WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 78 / 75
  • Ticaret 62, (%100)
Eğer kelimeleri kayıt etmek istemiyorsan yeterli olur hocam.

Makale & Editörlük Hizmetleri

SeoAmo SeoAmo Seo uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** H**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 79 / 25
  • Ticaret 6, (%100)
Gümüş üyelik yeterli olur sanırım. Bende bu site bağımlılık yaptığı için bende tek tek sorgulamayı seviyorum. Toplu sıralama programları var zaten ama gerek duymuyorum. Bu site de sorgulama yaptığın zaman, neler olup bittiğinden de haberdar oluyorsun ister istemez.

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)
Otomatik sorgu göndermediğiniz ve diğer premium üyelik alan kişileri olumsuz yönde etkileyecek şekilde sistemi kullanmadığınız sürece yeterli olacaktır. Ancak bazı üyelerimiz, özellikle normal hesaba sahip kullanıcılarımız sistemi suistimal etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu da para verip premium üyelik alan kullanıcılarımızı olumsuz yönde etkiliyor.

Mesela en basitinden bir gümüş üyelik alıp 3-4 kişi kullanmaya çalışıyorlar. Bu üyelikleride çok rahat tespit edebiliyoruz. Böyle bir durum yaşanırsa hesabınız durdurulabilir. O yüzden premium üyelik almadan önce sözleşmeyi okumanızda fayda var.

• Üyelik 30.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Sınırsız sorgulama yapabileceksem "Gümüş Üyelik" almam en doğru olanı.

Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Altay Altay MW Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)

admin adlı üyeden alıntı

Otomatik sorgu göndermediğiniz ve diğer premium üyelik alan kişileri olumsuz yönde etkileyecek şekilde sistemi kullanmadığınız sürece yeterli olacaktır. Ancak bazı üyelerimiz, özellikle normal hesaba sahip kullanıcılarımız sistemi suistimal etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu da para verip premium üyelik alan kullanıcılarımızı olumsuz yönde etkiliyor.

Mesela en basitinden bir gümüş üyelik alıp 3-4 kişi kullanmaya çalışıyorlar. Bu üyelikleride çok rahat tespit edebiliyoruz. Böyle bir durum yaşanırsa hesabınız durdurulabilir. O yüzden premium üyelik almadan önce sözleşmeyi okumanızda fayda var.

Admin peki bir sistem kodlayıp bir site üzerinden CURL ile yapılsa. Kişi 5-6 Gümüş üyelik açar. Sorgulama başına herkesten 1$alır diyelim. Her hesap günde 20 limitli olsa 20.6 = 120 günde 120 $ etmez mi? Her kullanıcıya sadece bir IP ile giremez mi? Tek bilgisayardan girmek gibi düşünün.

PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)

Altay adlı üyeden alıntı

Admin peki bir sistem kodlayıp bir site üzerinden CURL ile yapılsa. Kişi 5-6 Gümüş üyelik açar. Sorgulama başına herkesten 1$alır diyelim. Her hesap günde 20 limitli olsa 20.6 = 120 günde 120 $ etmez mi? Her kullanıcıya sadece bir IP ile giremez mi? Tek bilgisayardan girmek gibi düşünün.

Bu seferde hem evinden hem işyerinden girmek isteyen kesime haksızlık yapmış oluruz. WM Aracı'nın en güzel yanlarından biride online olması. Yani internetin olduğu heryerden ulaşım ve kolayca kullanım. Eğer böyle bir limit getirirsek bu özelliğin bir anlamı kalmaz.

Fazla sorgu yapanları veya hesap paylaşımı yapanları rahatlıkla tespit edebiliyoruz zaten. Yazdığım mesajda bu yüzdendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al